logo F1online.sk

Objektívom Martina Trenklera: Grandiózna šou v trblietavom Las Vegas

Max Verstappen a Charles Leclerc
© Martin Trenkler
Milan Kubala
Milan Kubala20. 11. 2023

Záverečná zastávka objektívu Martina Trenklera v tejto sezóne mala nádych honosnosti a pompéznosti. Las Vegas sa na jeden víkend odelo do farieb Formuly 1, prilákalo množstvo fanúšikov a celebrít, a ponúklo vskutku pestrú šou. Tej však nechýbala parádna akcia na trati, ako sa mnohí obávali.

Meno lídra pretekov sa v nedeľu zmenilo aspoň sedemkrát, pričom to neboli len zmeny kozmetického charakteru. Tentoraz sa o víťazstvo bojovalo s vypätím všetkých síl, avšak najsilnejší nevyhral. Ako to vo Formule 1, zasiahli motoršportoví bohovia a odmenili toho, kto bol na tento rok pripravený najlepšie. Max Verstappen vyhral už osemnástu veľkú cenu v roku.

Avšak aj bitka o pódium bola mimoriadne atraktívna. Charles Leclerc ume vyčkával so svojím útokom až na posledné kolo pretekov. Medzitým svojho súpera Sergia Péreza učičíkal, a keď už takmer spal, pripravil mu nepríjemné prekvapenie na brzdách do štrnástej zákruty.

Aj tento moment sa podarilo zvečniť Martinovi Trenklerovi, ktorý nemohol ukončiť svoju sezónu vo väčšom štýle. Aj preto sme tentoraz vybrali do galérie až 100 záberov. Každý skrátka stojí za to.

Nech sa páči, poďme si ich všetky vychutnať.

Zároveň pripomíname, že každú galériu zo sezóny 2023 nájdete na stránke https://f1online.sk/galeria a čerstvé zábery aj na Instagrame Martina Trenklera.

Galéria

Predchádzajúca fotkaAktuálna fotkaNasledujúca fotka
© Martin Trenkler 1/100