logo F1online.sk

Sainzovi vtipy na jeho adresu nevadia, tiež sa na nich smeje

Carlos Sainz
© Twitter/McLaren
Ladislav Király
Ladislav Király5. 10. 2020

Carlos Sainz po tejto sezóne ukončí pôsobenie v McLarene a prestúpi do Ferrari. S tímom sídliacim v Maranelle podpísal dvojročnú zmluvu, ibaže červení sa aktuálne trápia a majú slabšie auto ako McLaren. Niektorí fanúšikovia sa mu preto začali posmievať.

„Úprimne, môžu sa smiať koľko len chcú,“ povedal Sainz pre Motorsport.com. „A myslím si, že niektoré z tých vtipov sú ozaj zábavné. Niektorí ľudia majú veľa voľného času a potom prichádzajú s takýmito nápadmi. No a ja sa na tom takisto smejem.“

„Keď sú tie vtipy o mne, prípadne o ostatných jazdcoch, tak som ten prvý, kto sa zasmeje. Fakt si ich užívam a vychutnávam. Nehovorím, či sú správne alebo nesprávne, sú len vtipné. Práve o tom by aj mali byť…“

Španiel okrem toho prezradil, že zatiaľ na pôsobenie vo Ferrari príliš nemyslí a stopercentne sa koncentruje na McLaren, ktorý bojuje o tretie miesto konštruktérskeho šampionátu. V tejto chvíli ešte nevie ani to, kde v Taliansku bude bývať.

„Naďalej som koncentrovaný na túto sezónu. Ale keď sa skončí, začnem myslieť na budúci rok a keď to budem považovať za vhodné, presťahujem sa do Talianska,“ dodal Carlos Sainz.