logo F1online.sk

VC Veľkej Británie objektívom Martina Trenklera: McLaren je späť!

Lando Norris
© Martin Trenkler
Milan Kubala
Milan Kubala11. 7. 2023

McLarenu sa vo Veľkej Británii podarilo niečo, na čo čakal už poriadne dlho. Priaznivci papájového tímu si mali možnosť pripomenúť časy, keď McLaren zbieral pódiá aj bez pomoci náhody či šťastia. Lando Norris pre svoju stajňu vybojoval pódium a keby Oscar Piastri nemal smolu, na fotkách Martina Trenklera zo silverstonských osláv by boli hneď dvaja piloti v papájovo-bielych kombinézach.

Je to tak, objektív Martina Trenklera nechýbal ani vo Veľkej Británii a zvečnil tieto momenty, o ktorých budeme veriť, že sú historické a budú znamenať veľký zlom vo výkonoch tradičnej britskej stajne.

Náš slovenský fotograf sa však neupriamil len na pódiové oslavy, ktoré opäť ovládol Max Verstappen, ale aj na dianie na trati či v zákulisí. Chcete vedieť, ako bude vyzerať monopost Brada Pitta v novom filme z produkcie Applu? Tak neváhajte a začnite preklikávať galériu, v ktorej sme vybrali 69 najlepších fotiek od štvrtka až do nedele.

Zároveň pripomíname, že každú galériu zo sezóny 2023 nájdete na stránke https://f1online.sk/galeria a čerstvé zábery aj na Instagrame Martina Trenklera.

Galéria

Predchádzajúca fotkaAktuálna fotkaNasledujúca fotka
© Martin Trenkler 1/69

Súvisiace články