logo F1online.sk

Formulová maturita 2023: Sleduješ F1 poriadne? (Kvíz 04)

rect4967-sa1cfd5-3-36
Milan Kubala
Milan Kubala6. 7. 2023

Školský rok sa už síce skončil, ale naše skúšanie pokračuje aj počas letných prázdnin. Formula 1 totiž nespí ani v najväčších letných horúčavách. Tentoraz sa však nezapotíme len pod slnkom, ale aj nad ďalšími 20 otázkami z posledného mesiaca vo svete kráľovnej motoršportu.

V júni sa nám odohrali dve veľké ceny. Jazdili sme v Španielsku a v Kanade, takže gro skúšania sa bude týkať práve týchto dvoch víkendov. Spolu s DIGI Slovakia sme však pripravili aj niekoľko otázok, ktoré sa nebudú týkať priamo víkendov. Ale nebudeme prezrádzať, preskúšajte sa na vlastnej koži!

Sme zvedaví! Pochváľte sa vaším výsledkom v komentároch!

Užívajte si F1tku hoci aj na pláži. S aplikáciou DIGI GO máte priame prenosy F1 na Sport1 a Sport2 priamo vo svojom mobile alebo tablete. Viac informácií nájdete na digigo.digislovakia.sk/

Kvíz: Sleduješ F1 poriadne? (Kvíz 04)

Počet otázok: 20
V nasledujúcom kvíze preveríme, či sleduješ efjednotku naozaj poriadne. Máme pre teba pripravených 20 otázok najmä z posledného mesiaca, ktoré sa budú týkať jazdcov, pretekov, ale aj zákulisia. Odpovede na všetky otázky bude poznať len skutočný skalný! Patríš medzi nich?
Spustiť kvíz