logo F1online.sk

Prehľad stratégií v Monaku.

28. mája 2023, 17:44

Prehľad stratégií v Monaku.

Ďalšie rýchle správy

dnes 17:29

Skončila sa ďalšie zasadnutie Komisie F1. Podľa tlačovej správy nepriniesla nič zaujímavé. Zavedenie nového bodového systému sa odkladá na júlové zasadnutie. Tímy tiež schválil nové “zadné kamery” od tohtoročnej Veľkej ceny Španielska.

dnes 17:19

K informáciám nemeckého Auto Motor und Sportu sa pridala aj britská televízia BBC: „Adrian Newey opúšťa Red Bull v dôsledku kontroverzie okolo Christiana Hornera. Newey, ktorý je považovaný za najlepšieho dizajnéra všetkých čias, podľa zdrojov BBC oznámil Red Bullu, že chce odísť.“

dnes 12:36

Ferrari predstavilo špeciálne (modré) kombinézy pre Miami.

dnes 12:34

Takto bude vyzerať vylepšené Ferrari SF-24. Talianske médiá ním žijú už niekoľko dní a vzniklo niekoľko kresieb a animácií nového auta, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou uvidíme v Imole.

dnes 12:30

Aké je aktuálne rozloženie síl na štartovom rošte? Priemer z úvodných piatich podujatí hovorí, že Red Bull má pred Ferrari náskok 0,24 sekundy v pretekovom tempe a 0,34 sekundy v kvalifikačnom. McLaren na stajňu z Maranella veľa nestráca, ale Mercedes a Aston Martin sa zdajú byť o niečo viac pozadu.

dnes 12:25

Marketingové oddelenie Ferrari má pred Miami plné ruky práce. Ďalším na rade je predstavenie nových kombinéz pred špeciálnym víkendom.

dnes 10:44

Ako by vyzeralo celkové hodnotenie šampionátu s novým bodovým systémom? Taký Haas by vďaka nemu mal až o dvanásť bodov viac.

včera 23:06

Admin Red Bullu sa nebojí ani takýchto príspevkov: “RB20 si získava obdivovateľov.”

včera 23:03

K špekuláciám okolo Nica Hülkenberga sa pridávajú aj Sport1 a Sky Deutschland. Nemecký pretekár má podpísať s Audi viacročnú (minimálne trojročnú) zmluvu. Strany sa vraj na všetkom dohodli a chýba len podpis. Oficiálne oznámenie by malo prísť koncom mája.

včera 22:49

Na spadnutie je ďalšia obrovská sponzorská zmluva. Podľa medializovaných informácií sa do Formuly 1 vracia aj spoločnosť MasterCard a ponúka ťažké milióny. Záujem vraj majú až štyri tímy a najväčším favoritom na zisk lukratívnej zmluvy je tím McLaren. Oznámenie sa chystá už na VC Miami.

včera 22:45

Reportér Will Buxton“Podľa mojich informácií pokryje dohoda s HP dve tretiny z rozpočtového stropu Ferrari.” Tým len potvrdzuje správy, že americká spoločnosť vyplatí Ferrari približne 100 miliónov dolárov ročne.

včera 22:41

Do dražby smeruje ďalšia absolútna rarita. Pôvodná Honda NSX bola obľúbeným automobilom veľkého Ayrtona Sennu. Teraz ide do predaja jeho vlastná Honda NSX. Cena 500-tisíc libier nám pritom nepripadá taká obrovská.

Ďalšie rýchle správy