logo F1online.sk

Jazdcom dňa sa stal v hlasovaní fanúšikov Sergio Pérez

2. októbra 2022, 17:32

Jazdcom dňa sa stal v hlasovaní fanúšikov Sergio Pérez.

Ďalšie rýchle správy

dnes 12:36

Ferrari predstavilo špeciálne (modré) kombinézy pre Miami.

dnes 12:34

Takto bude vyzerať vylepšené Ferrari SF-24. Talianske médiá ním žijú už niekoľko dní a vzniklo niekoľko kresieb a animácií nového auta, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou uvidíme v Imole.

dnes 12:30

Aké je aktuálne rozloženie síl na štartovom rošte? Priemer z úvodných piatich podujatí hovorí, že Red Bull má pred Ferrari náskok 0,24 sekundy v pretekovom tempe a 0,34 sekundy v kvalifikačnom. McLaren na stajňu z Maranella veľa nestráca, ale Mercedes a Aston Martin sa zdajú byť o niečo viac pozadu.

dnes 12:25

Marketingové oddelenie Ferrari má pred Miami plné ruky práce. Ďalším na rade je predstavenie nových kombinéz pred špeciálnym víkendom.

dnes 10:44

Ako by vyzeralo celkové hodnotenie šampionátu s novým bodovým systémom? Taký Haas by vďaka nemu mal až o dvanásť bodov viac.

včera 23:06

Admin Red Bullu sa nebojí ani takýchto príspevkov: “RB20 si získava obdivovateľov.”

včera 23:03

K špekuláciám okolo Nica Hülkenberga sa pridávajú aj Sport1 a Sky Deutschland. Nemecký pretekár má podpísať s Audi viacročnú (minimálne trojročnú) zmluvu. Strany sa vraj na všetkom dohodli a chýba len podpis. Oficiálne oznámenie by malo prísť koncom mája.

včera 22:49

Na spadnutie je ďalšia obrovská sponzorská zmluva. Podľa medializovaných informácií sa do Formuly 1 vracia aj spoločnosť MasterCard a ponúka ťažké milióny. Záujem vraj majú až štyri tímy a najväčším favoritom na zisk lukratívnej zmluvy je tím McLaren. Oznámenie sa chystá už na VC Miami.

včera 22:45

Reportér Will Buxton“Podľa mojich informácií pokryje dohoda s HP dve tretiny z rozpočtového stropu Ferrari.” Tým len potvrdzuje správy, že americká spoločnosť vyplatí Ferrari približne 100 miliónov dolárov ročne.

včera 22:41

Do dražby smeruje ďalšia absolútna rarita. Pôvodná Honda NSX bola obľúbeným automobilom veľkého Ayrtona Sennu. Teraz ide do predaja jeho vlastná Honda NSX. Cena 500-tisíc libier nám pritom nepripadá taká obrovská.

včera 14:56

Ako vyzeralo celkové hodnotenie šampionátu po piatich pretekoch v tejto a v minulej sezóne?

Drivers’ standings after five races this season compared to last season
byu/MJKing88 informula1

včera 14:54

Daniel Ricciardo dostal pred VC Miami trest straty troch miest na štarte. Pre úplnosť dodáme, že trest sa aplikuje na nedeľné preteky, nie na sobotný šprint.

Ďalšie rýchle správy