logo F1online.sk

Lewis Hamilton predvolaný ku komisárom

1. októbra 2022, 13:52

Na 19:45 miestneho času (teda práve teraz) bol Lewis Hamilton predvolaný ku komisárom. Ešte nevieme, o čo ide, ale predmetný článok, ktorého sa týka vyšetrovanie, hovorí o helmách, ohňovzdornom oblečení, opierkach hlavy a nosení šperkov.

Ďalšie rýchle správy

včera 12:18

Monoposty zo ženskej F1 Akadémie vyzerajú popri autách F1 ako pre deti. Na tejto koláži vidieť porovnanie ich veľkostí.

The size difference between an F1 car and an F1 Academy car.
byu/carloselcoco informula1

včera 10:08

Charles Leclerc bol v šprintovej kvalifikácii jediným jazdcom, ktorý poskladal svoje ideálne kolo s osobným maximom vo všetkých troch sektoroch.

Všetci ostatní by sa dokázali zlepšiť; Lando Norris by mal dokonca šprintovú pole position!

včera 10:07

Valtteri Bottas príde na štarte dnešného šprintu o tri miesta za zablokovanie Oscara Piastriho v šprintovej kvalifikácii. Fínsky jazdec sa prepadne z osemnástej priečky na poslednú za oba Williamsy.

3. mája 2024, 20:51

Reportér Will Buxton naznačil, že v Imole by do kokpitu Williamsu mohol naskočiť Andrea Kimi Antonelli. “Pokiaľ viem, tak Mercedes už požiadal o výnimku na pôde FIA. Antonelli by o pár týždňov mohol debutovať vo Williamse miesto Sargeanta. Zdroje sa zdajú byť dosť spoľahlivé.”

3. mája 2024, 20:45

Piloti Ferrari dorazili na okruh takto štýlovo.

3. mája 2024, 20:44

Adrian Newey dostal v garáži Red Bullu “standing ovation”. Toto bude pravdepodobne jeho posledný víkend na boxovom múre tímu.

3. mája 2024, 20:42

Piloti Ferrari, McLarenu, Aston Martinu a Sauberu nasadia v Miami nové pohonné jednotky. Keďže neprekročili povolený počet, nedostanú žiadne tresty.

3. mája 2024, 20:40

Šéf McLarenu Zak Brown nemá o svojho dobrého priateľa Adriana Neweyho záujem. “Naším plánom je pokračovať v tom, čo robíme. Som spokojný s tým, čo robí Andrea Stella a tím na ceste za titulom.” Brown zároveň priznal, že Oscar Piastri bude mať tento víkend na aute len časť noviniek.

3. mája 2024, 20:37

Výpočet vylepšení McLarenu v Miami je vskutku neuveriteľný. Tím priviezol až deväť nových položiek. Viac noviniek má z top tímov aj Mercedes a Aston Martin.

3. mája 2024, 15:37

Sergio Pérez pre mexické médiá: “Adrian patril k najbližším ľuďom, akých som v Red Bulle mal. Podľa mňa skončí vo Ferrari.”

3. mája 2024, 15:34

Taliansky reportér Piergiuseppe Donadoni: “Sainz neodpovedal Audi, pretože je tu konkrétny záujem od Red Bullu. Horner to považuje za dobrú alternatívu, najmä pre prípad odchodu Verstappena. Prvým konečným termínom je Veľká cena Monaka.”

3. mája 2024, 15:27

Lando Norris a tržná rana na jeho nose, ktorú si priniesol z večierka v Amsterdame. Pred novinármi v Miami celú situáciu zľahčoval. Vraj sa poranil na kúsku rozbitého skla.

Ďalšie rýchle správy