logo F1online.skF1online.sk

Aston Martin predstavil skutočný monopost AMR22

Aston Martin AMR22
© Aston Martin
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík10. 2. 2022

Toto nie je žiadna maketa natretá novým lakovaním, toto je náš skutočný monopost, znelo z Aston Martinu krátko pred predstavením. Stajňa zo Silverstone je v poradí tretia, ktorá svetu odhalila nové auto. Nech sa páči, predstavujeme vám Aston Martin AMR22.

Tím podľa očakávania nenechal nič na náhodu a nový monopost predstavil s veľkou pompou. Nechýbal sprievodný program, priamy prenos na Sky Sports či okrídlené heslo We Climb Together (v prekl.: Spolu šplháme nahor). Pomyselnou korunou veľkej šou bola správa z tímu: nič neskrývame, toto je naozaj naše auto a zajtra s ním absolvujeme filmovací deň!

Čo však “nedomysleli” bolo načasovanie. Na sociálnych sieťach automobilky sa zábery nového auta objavili skôr než Lawrence Stroll odkryl monopost ukrytý pod britskou vlajkou. Kým kanadský miliardár recitoval svoj prejav, automobilka zverejnila na svojich sociálnych sieťach zábery, ktoré zakrátko zmazala. K predstaveniu teda došlo skôr, očividne neúmyselne.

Nič to však nezmenilo na tom, že odozva na dizajn nových monopostov je skutočne pozitívna. Skutočne sa dosť líši od konceptu, ktorý nám vlani predstavilo FOM a nedá sa povedať iné, než že to je zmena k lepšiemu. Dizajn nového Aston Martinu a jeho tvar sa skutočne páči.

Súvisiace články

Diskusia