logo F1online.skF1online.sk

Ukážeme naše skutočné auto, znie z Aston Martinu

Aston Martin, ilustračné
© Aston Martin
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík10. 2. 2022

Už dnes o tretej popoludní spoznáme nový monopost tímu Aston Martin. Či už je to len marketingová finta alebo skutočnosť, stajňa pripravila fanúšikom aj médiám parádnu upútavku, keď oficiálnou cestou potvrdili, že za plachtou sa nebude skrývať žiadna maketa, ale skutočný AMR22.

Kým Haas ani Red Bull nijako neskrývali, že ich auto nie je „skutočné“, v Aston Martine k tomu pristúpili inak. Dnes monopost predstavia a zajtra ich čaká filmovací deň. Tím zo Silverstone tak na seba strhol potrebnú publicitu a ich priamy prenos z predstavenia nového auta si určite nepozrú len novinári a fanúšikovia, ale aj súperi.

Ako sa dalo očakávať, odhalenie sprevádza ďalší program, ktorý už na sociálnych sieťach tímu beží. „Predstavovačka“ dostala tiež okrídlené motto We Climb Together (v prekl.: Spolu šplháme nahor).

Šéf pre komunikáciu tímu Matt Bishop na sociálnych sieťach uviedol: „Javisko je pripravené. AMR22 som z obrázka vystrihol (prepáčte, že vás dráždim). Sedím pod kamerami pripravený na predstavenie, ktoré môžete sledovať od druhej hodiny (tretej stredoeurópskeho času, pozn. red.). Ach, áno, odhalíme náš skutočný monopost.“

Všetko je pripravené a my sa už nevieme dočkať. Predpokladá sa, že Aston Martin v tomto roku použije iný odtieň zelenej a takisto má nového titulného sponzora, saudského ropného giganta Aramco.

Súvisiace články

Diskusia