logo F1online.skF1online.sk

Bulvár odhalil tajomnú priateľku Daniela Ricciarda, má ňou byť Heidi Bergerová

Daniel Ricciardo
© McLaren Media Centre
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík2. 11. 2021

Naši čitatelia určite vedia, že bulvárnym informáciám príliš neholdujeme. O túto sa však chceme podeliť. Týka sa Daniela Ricciarda, ktorý je známy tým, že si svoje súkromie stráži. Austrálčan sa o svoj milostný život s verejnosťou nedelí (a málokto mu to má za zlé) a maximálne prizná, či má alebo nemá priateľku. S tou súčasnou má randiť už niekoľko mesiacov, no jej identita zostáva verejnosti skrytá.

Zapracovať teda musel bulvár. Ten dokázal Danielovu údajnú lásku vypátrať a podľa Deux Moi je Ricciardovou súčasnou známosťou Heidi Bergerová. Zhoda mien s bývalým pilotom F1 Gerhardom Bergerom nie je náhodná, 24-ročná pôvabná kráska je totiž jeho dcérou.

Heidi v súčasnosti trávi veľa času v New Yorku, kde študuje a popri tom pracuje ako herečka. „Práve tam boli spolu videní pri večeri a ako spoločne vstupujú do miestneho hotela,“ píše švajčiarsky Blick.

„Ricciardo spolu s Heidi oslavoval svoje 32. narodeniny niekoľko dní pred Veľkou cenou Rakúska,“ uvádza talianska La Gazzetta dello Sport.

Keďže Daniel si svoje súkromie stráži, pravdu sa asi tak skoro nedozvieme. Ak by to však pravda bola, jednalo by sa o zaujímavú zhodu okolností. Jazdci, ktorí vyšli z liahne Helmuta Marka a jeho akadémie, majú zrejme slabosť pre dcéry bývalých pretekárov. Daniil Kvjat svojho času chodil s Kelly Piquetovou, s ktorou má aj dcéru. Dcéra trojnásobného majstra sveta je dnes priateľkou Maxa Verstappena.

Súvisiace články

Diskusia