logo F1online.sk

Nepremeškajte vrchol sezóny F1! So SWAN GO preteky sledujete kdekoľvek a kedykoľvek

Štartový rošt VC Holandska 2021
© Mercedes
Milan Kubala
Milan Kubala10. 9. 2021

Lewisa Hamiltona a Maxa Verstappena čaká pred zvyškom sezóny veľká výzva. Boj o titul bude veľmi tesný a zrejme sa bude rozhodovať až v decembri, pokiaľ sa ešte predtým neprihodí niečo nečakané. Niečo, čo určite nechcete premeškať. Čo však v prípade, ak počas súťažného víkendu nebudete môcť byť doma? Máme pre vás riešenie: SWAN GO.

Do posledných pretekov sezóny bojovali o majstrovský titul aspoň dvaja piloti z dvoch rôznych stajní naposledy v rokoch 2010 a 2012. Pri vyrovnanosti tohtoročných monopostov je zrejmé, že ak sa má také niečo ešte zopakovať, tak to bude teraz.

Očakávame preto, že čím ďalej, tým viac bude stúpať počet divákov, ktorí počas víkendov budú chcieť sledovať Formulu 1. Tí, ktorí ju sledujú už od marca, zas nebudú chcieť nič prepásť v sezóne, ktorá sa môže zaradiť medzi najpamätnejšie v histórii.

Preto sme sa dnes rozhodli predstaviť internetovú televíziu SWAN GO, ktorá splní všetky požiadavky fanúšika F1.

Čo je SWAN GO?

SWAN GO je multiplatformová internetová televízia, ktorú môže využívať ktokoľvek a kdekoľvek. Stačí, aby ste mali pripojenie na internet, ba dokonca nezáleží na tom, od ktorého internetového providera. Swan totižto nepodmieňuje využívanie SWAN GO odoberaním ich internetových služieb.

Z pohodlia domova tak viete sledovať SWAN GO buď cez klasický set-top box, alebo cez vstavané aplikácie v televízoroch Samsung a LG. SWAN GO je takisto dostupné na Apple TV / iOS či Android TV / OS Android. Rozhranie Android TV nájdete v smart televízoroch značiek Sony, Philips, Panasonic JVC, Thomson, Orava či TCL.

Prečo je táto služba taká výhodná pre fanúšika F1?

Okrem sledovania pretekov zo svojej obývačky ponúka totižto možnosť zapnúť si priamy prenos aj na cestách, a tým pádom nepremeškať žiadnu veľkú cenu. Postačí vám internetové pripojenie a prehliadač vo vašom počítači, notebooku, tablete či v smartfóne. Pre väčšie pohodlie je na Google Play a v App Store dostupná aplikácia SWAN GO.

A čo ak budete práve v čase pretekov napríklad šoférovať? SWAN GO ponúka aj možnosť nahrávania priameho prenosu, a tak si pokojne môžete pozrieť veľkú cenu o čosi neskôr. Dovedna je možné nahrať až 24 hodín prenosu, pričom takéto nahrávky zostanú uložené po dobu 30 dní.

SWAN GO ponúka aj 7-dňový archív.

Fajnšmekri ocenia možnosť zastaviť prenos, pretočiť si ho, či spustiť si prebiehajúce vysielanie od začiatku. Aby vám neunikol ani jeden štart!

Aká je ponuka?

Za zriadenie služby teraz namiesto 9,99 € zaplatíte len 1 € a prvé tri mesiace sledujete televíziu s 50% zľavou v prípade viazanosti na dva roky. Tým pádom viete prvé tri mesiace sledovať SWAN GO už od 3,99 € mesačne pri objednaní základného balíčka, ktorý má v ponuke 25 TV kanálov.

Formulový fanúšik siahne po balíčku SWAN GO L alebo SWAN GO XL, ktoré okrem Sport1 ponúkajú aj Sport2 a ďalších viac ako 70, resp. 90 staníc už od 7,49 € na prvé tri mesiace, pričom od štvrtého mesiaca sú balíky poskytované za mesačný poplatok od 14,99 € v prípade uzavretia zmluvy s dvojročnou viazanosťou.

Všetky balíčky SWAN GO ponúkajú možnosť sledovať vaše obľúbené program až na dvoch zariadeniach naraz, no k dispozícii je rozšírenie až na štyri prístupy! Koniec nedeľným vyjednávaniam o to, či sa bude sledovať Formula 1.

Tento víkend nás čakajú preteky v chráme rýchlosti v Monze, po ktorých nám do konca sezóny zostane ešte osem veľkých cien. Tak prečo sa teda nepoistiť a neobjednať si SWAN GO? Jedna služba vám poskytne možnosť sledovať F1 doma a bez obáv i na cestách.

Viac o SWAN GO sa dozviete na www.swango.sk