logo F1online.sk

Formuloviny Števa Eiseleho: Víťazstvo za každú cenu

Max Verstappen
© Red Bull Content Pool
Milan Kubala
Milan Kubala19. 7. 2021

Keď majú dva tímy také vyrovnané monoposty ako v doterajšom priebehu sezóny Red Bull a Mercedes, dá sa očakávať, že keď sa jedného dňa na trati stretnú, nebude to bez následkov. Prišlo to vo Veľkej Británii, v ktorej Maxovi Verstappenovi pomohol spoznať sa s tvrdosťou bariéry Lewis Hamilton. A veľmi mu to pomohlo, veď sa vďaka tomu vrátil do boja o titul.

Jeden z najvypätejších momentov tejto sezóny sledoval z komentátorskej kabíny Števo Eisele, ktorý víkendový súboj Maxa Verstappena s Lewisom Hamiltonom vo svojich Formulovinách prirovnal k zápasu v boxe. Každé kolo napokon vyhral niekto iný, záverečné K. O. však rozdával Brit.

Ale nevyzraďme všetko, vypočujte si celé hodnotenie Števa Eiseleho v nasledujúcom podcaste, ktorý už tradične nájdete každý pondelok na redbull.sk/formuloviny a na platformách Spotify, Google Podcasts a Apple Podcasts.

Nezabudnite, že v nedeľu 25. júla sa uskutoční EisKing LIVE v Rafinery Gallery! Vstupe je zdarma, no počet miest obmedzený, tak neváhaj a tu sa registruj.

Súvisiace články