logo F1online.sk

F1online.sk predstavuje nového partnera: ELIS plus s hlavnou tvárou Richardom Gondom

ELIS plus a Richard Gonda
© ELIS plus
Ladislav Király
Ladislav Király3. 7. 2020

Novým partnerom stránky F1online.sk sa od začiatku júla stala spoločnosť ELIS plus, s.r.o., ktorá je už dlhšie aj partnerom obľúbeného pretekára Richarda Gondu. Práve jeho tvár by ste mali na našej stránke v najbližších mesiacoch v spojitosti s touto firmou registrovať.

Spoločnosť ELIS plus, s.r.o. sa zaoberá pokrokovými riešeniami pre pohodlné bývanie, zastrešuje kompletné technologické riešenia objektov a buduje inteligentné objekty. Sídli v Banskej Bystrici, ale funguje s celoslovenskou pôsobnosťou, pričom vzhľadom na túto skutočnosť ťaží zo svojej veľmi výhodnej polohy.

Ak budete potrebovať služby v oblasti inteligentnej domácnosti, kamerových systémov, zabezpečovacích systémov, montáže elektroinštalácií, stavebnej činnosti a mnohého ďalšieho, táto firma je tu pre vás.

Dodajme, že ELIS plus, s.r.o. spolupracovala s Richardom Gondom ešte v časoch jeho pôsobenia vo Formule 3 a sprevádzala ho veľkou časťou jeho kariéry. Práve Rišo by mal byť akýmsi spojovníkom medzi technologickou firmou a našou stránkou.

Smart House – ELIS plus

„Naša spoločnosť ELIS plus je dlhodobo prepojená s motoristickým športom a aj preto sme sa rozhodli uzavrieť partnerstvo so stránkou F1online.sk,“ uviedol obchodný riaditeľ ELIS plus, s.r.o. Matúš Štrba. „Preteky F1 sleduje veľké množstvo ľudí a sme presvedčení o tom, že medzi nimi nájdeme tú správnu klientelu. Prepojenie medzi hodnotami ELIS plus a precíznosťou či profesionalizmom F1 je totiž veľmi veľké.“

„Formulu 1 a motoristický šport dlhodobo sledujeme, vďaka čomu sme mali možnosť spoznať prácu ľudí ako Ladislav Király alebo Števo Eisele, ktorí stoja za týmto projektom. Sú to ľudia, ktorí tejto sfére a tomuto športu perfektne rozumejú a na vzájomnú spoluprácu sa mimoriadne tešíme. Sme hrdí na to, že sa nám podarilo spojiť naše značky,“ dodal Matúš Štrba.

Ako hlavné prepojenia ELIS plus a motoristického športu boli vytypované napríklad riešenia vysokej technologickej úrovne, vysoká presnosť, precíznosť, profesionalizmus, dátová bezpečnosť či šifrovaná bezpečnosť. V skutočnosti je ich však omnoho viac a v priebehu vzájomnej kooperácie vám ich postupne predstavíme.

„Sme veľmi radi, že naše snaženie si všimla aj spoločnosť ELIS plus, ktorej lídri odhalili marketingový potenciál nášho vzájomného spojenia,“ povedal zástupca našej stránky Ladislav Király. „Naša úloha je zrejmá: meno a produkty tejto spoločnosti potrebujeme vyzdvihnúť natoľko, aby sa jej vrátili zdroje, ktoré do nás v priebehu spolupráce investuje. Veríme, že aj za pomoci jedinečnej a veľmi lojálnej komunity fanúšikov to zvládneme.“

ELIS plus

„Značná časť našich čitateľov patrí medzi uvedomelých a nadpriemerne inteligentných ľudí. Som si istý tým, že celý náš model pochopia a podporia. V konečnom dôsledku je to totiž o tom, že kúpou produktov našich partnerov nepriamo podporujú aj nás. Nuž a my takto získané zdroje následne preinvestujeme do obsiahlejšieho, kvalitnejšieho a rýchlejšieho spravodajstva, z čoho napokon profitujú práve spomínaní čitatelia,“ vysvetlil Ladislav Király tajomný zákulisný kolobeh fungovania úspešnej webstránky.

Ako sme už spomínali, v aktivovaní tejto spolupráce bude zaujímavú rolu zohrávať aj Richard Gonda. Už v piatok 10. júla sa v Banskej Bystrici v showroome ELIS plus, s.r.o. predstaví so svojim simulátorom, ktorý navyše zverí aj do rúk nadšencov z radov verejnosti. Viac informácií o podujatí vám prinesieme v priebehu najbližších dní, ale jednu vec môžeme prezradiť už teraz: od 9:00 do 19:00 to bude zadarmo prístupné širokej verejnosti.

Spoločnosť ELIS plus, s.r.o. sledujte aj na sociálnych sieťach InstagramFacebook.

Elis Plus