logo F1online.sk

Norris tvrdo reagoval na kritiku: Sračky a nezmysly ako vždy

Lando Norris
© McLaren
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík28. 5. 2021

Lando Norris musel opäť reagovať na „internetových expertov“, ktorí ho po Veľkej cene Monaka veľmi rozčúlili. Nestalo sa pritom prvýkrát, že bol britský mladík prostredníctvom sociálnych sietí terčom kritiky. Niektorým jednotlivcom sa tentokrát nepáčilo jeho zamávanie smerom k Danielovi Ricciardovi, ktorého v Monaku predbiehal o kolo.

Britskému mladíkovi sa v novej sezóne darí omnoho lepšie než jeho tímovému kolegovi. Ten dostal v Monaku od Norrisa celé kolo, čo je skutočná nočná mora každého pretekára. Keď ho Lando pod modrými vlajkami predbiehal, tak mu svojou ľavačkou zamával. To niektorí považovali za dehonestujúce gesto a Norrisa kritizovali počas jeho posledného streamu na sociálnej sieti Twitch.

„Dobre, ako tak pozerám, tak niektorí z vás si ako vždy vymýšľajú totálne sračky a nezmysly,“ povedal Norris naštvane. „Tak len aby ste vedeli, keď ma niekto pod modrými vlajkami pustí dopredu, tak mu zakaždým zamávam a poďakujem, jasné?“

„Zamával som úplne všetkým, Mazepinovi, Schumacherovi, Dannymu… nech predbehnem hocikoho, kto ma pustí, tak zdvihnem ruku a poďakujem. Hneď si myslíte, že robím niečo zlé, ale pozrite sa aj na to, ako som predbehol ostatných, nielen Dannyho,“ hovorí Norris.

„Potreboval som to objasniť, pretože vidím, že si niektorí ľudia dosť vymýšľajú,“ uzavrel britský mladík.

Súvisiace články