logo F1online.sk

Daniel Ricciardo sa stavil aj so Zakom Brownom

Daniel Ricciardo
© McLaren
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík31. 3. 2021

Ako sme sa už naučili vlani, Daniel Ricciardo sa vždy rád staví. Síce ešte nevieme, ako to bude s tetovaním pre Cyrila Abiteboula, no už uzavrel stávku aj so svojim novým šéfom Zakom Brownom. Ak sa Austrálčan dostane v tomto roku s McLarenom na pódium, dostane možnosť zajazdiť si Chevroletom Wranger z roku 1984, s ktorým jazdil Dale Earnhardt Sr.

Zak Brown je nielen biznismen a šéf tímu McLaren, ale aj bývalý pretekár s krásnou zbierkou historických áut. Daniel Ricciardo si po svojom príchode do Wokingu párkrát zavtipkoval, že nejakú stávku by mohol uzavrieť aj so svojim novým šéfom, no tentoraz už nie tetovaciu.

„Viem, že má celkom peknú zbierku áut, tak možno by sme sa mohli staviť o niektoré z nich,“ smial sa Ricciardo. Netrvalo dlho a stávka je zjavne na svete.

„Toto je Wrangler Chevrolet Monte Carlo Dalea Earnhardta z roku 1984. Dostaň sa na pódium a môžeš sa previezť,“ napísal na sociálnej sieti boss McLarenu Zak Brown, pričom v príspevku označil práve Daniela Ricciarda. Nie je pritom žiadna náhoda, prečo je predmetom stávky práve toto auto.

Austrálčan je totiž veľkým fanúšikom NASCAR-u a svoje číslo 3 má na svojom aute práve na počesť tragicky zosnulej legendy týchto oválových pretekov Dalea Earnhardta. Niekoľkokrát naznačil, že by sa po skončení kariéry v F1 mohol odobrať práve na americké ovály.