logo F1online.skF1online.sk

Vettelova prilba zostane bielo-ružová, stane sa ambasádorom BWT

Sebastian Vettel
© Twitter/Aston Martin
Milan Kubala
Milan Kubala12. 3. 2021

Sebastian Vettel sa v tejto sezóne nevráti ku svojej tradičnej bielej prilbe s nemeckou trikolórou. Rodák z Heppenheimu sa totižto stal ambasádorom sponzora BWT, s ktorým chce pomôcť pozdvihnúť povedomie o plastovom odpade. S tým súvisí aj odkaz na nej.

Už na filmovacích jazdách pred touto sezónou sa Sebastian Vettel ukázal v ružovej prilbe, hoci na štúdiových fotografiách mal pri sebe ešte stále prilbu s nemeckou trikolórou. Nešlo však o chybu či jednorázovú záležitosť, Vettelovi sa podarilo dohodnúť s partnerom na spolupráci.

“Budúcnosť je dôležitá a my musíme robiť maximum pre ochranu planéty pre naše deti a mladých ľudí,” povedal Sebastian Vettel vysvetľujúc sfarbenie svojej prilby. “Je to zodpovednosťou nás všetkých. Ak sa spojíme, môžeme sa postarať o zmenu.”

“Z pozície pilota Formuly 1 si myslím, že je správne hovoriť o tejto téme a šíriť to ďalej. Teší ma, že som v BWT našiel partnera, ktorý má rovnaký pohľad a ciele. Tým, že znížime objem plastového odpadu, môžeme svet spraviť lepším, dúšok po dúšku,” doplnil s odkazom na fakt, že BWT je spoločnosť zaoberajúca sa úpravou pitnej vody.

https://pbs.twimg.com/media/EwQt-H1WgAc2ZnC?format=jpg&name=medium
https://pbs.twimg.com/media/EwQt-H3WQAEaJb8?format=jpg&name=medium
https://pbs.twimg.com/media/EwQt-H1XEAMNbrH?format=jpg&name=medium
https://pbs.twimg.com/media/EwQt-H4WgAAUIX7?format=jpg&name=medium

Súvisiace články

Diskusia