logo F1online.skF1online.sk

Haas získal aj partnera 1&1, tvárou bude Mick Schumacher

Haas VF-21
© Haas
Ladislav Király
Ladislav Király4. 3. 2021

Okrem nového titulného partnera, ruského giganta Uralkali, získal tím Haas F1 aj ďalšiu zaujímavú posilu. V pozícii “exkluzívneho telekomunikačného partnera” uvidíme nemeckého telekomunikačného providera 1&1.

Za príchodom Uralkali stojí Nikita Mazepin, nuž a hlavnou tvárou a ambasádorom 1&1 bude Mick Schumacher, ktorý by mal pomôcť osloviť a inšpirovať nemeckých fanúšikov.

“1&1 pôsobí na poli, ktoré sa hýbe rovnako rýchlo, ako to naše,” povedal šéf tímu Uralkali Haas F1 Günther Steiner. “Je vzrušujúce vidieť, aká proaktívna je táto spoločnosť ohľadom našej spolupráce.”

“Tím Uralkali Haas F1 a Mick Schumacher perfektne dopĺňajú naše športové sponzorské aktivity. Tím do novej sezóny vstúpi s novou energiou a s úradujúcim majstrom sveta F2 Mickom Schumacherom. Keď k tomu prirátame inovatívnu motorovú technológiu Ferrari a päť rokov skúseností v F1, tak tím Uralkali Haas má mnoho vzrušujúcich elementov, vďaka ktorým by to mohol byť konkurencieschopný rok 2021,” dodal Ralph Dommermuth, ktorý je výkonným riaditeľom 1&1 Drillisch AG.

Súvisiace články

Diskusia