logo F1online.sk

Objektívom Martina Trenklera: Špeciálne lakovania aj bitka o Monzu

Carlos Sainz
© Martin Trenkler
Milan Kubala
Milan Kubala4. 9. 2023

Európska časť sezóny sa skončila, no rozlúčili sme sa s ňou vo veľkom štýle. Dokladuje to atraktivita súbojov na trati, s ktorou priamo korelujú aj čísla návštevnosti nášho webu. Monza však nebola krásna len pre bitku o pódium.

Ako to už v Monze býva, jej obrovským lákadlom je atmosféra na tribúnach. Aj tento rok do talianskeho formulového centra zavítali desiatky tisíc fanúšikov. Podľa oficiálnych informácií od organizátora sa Monza za celý víkend tešila až 304-tisícovej kulise.

A tam niekde medzi nimi sa s fotoaparátom prechádzal aj náš slovenský fotograf F1 Martin Trenkler. V Monze mal plné ruky práce, aby zachytil to najzaujímavejšie.

V nasledujúce galérii uvidíte súboje na trati vrátane osudového prebrzdenia Carlosa Sainza, ktoré otvorilo Maxovi Verstappenovi dvere k prvému miestu, ale aj ďalšie manévre z prvej zákruty, fotky zo zákulisia či pódiové oslavy.

Samozrejme, do nášho výberu 65 záberov sme zaradili viacero fotiek špeciálneho lakovania Scuderie Ferrari, a takisto detailné pohľady na monopost Alfy Romeo, ktorej sa podľa veľkej časti fanúšikov vydarilo talianske lakovanie ešte viac ako najúspešnejšiemu tímu F1.

Zároveň pripomíname, že každú galériu zo sezóny 2023 nájdete na stránke https://f1online.sk/galeria a čerstvé zábery aj na Instagrame Martina Trenklera.

Galéria

Predchádzajúca fotkaAktuálna fotkaNasledujúca fotka
© Martin Trenkler 1/65