logo F1online.sk

Zažili ste už pódiové oslavy v Monze? Ešte nie je neskoro sa do nej vydať

Fanúšikovia pod pódiom v Monze
© Angelo Giordano/Pixabay
Milan Kubala
Milan Kubala31. 7. 2023

Do Formuly 1 sa tlačí čoraz viac nových podujatí, ktoré lákajú každú celebritu či influencera. Jednej stálici v kalendári sa však atmosférou nevyrovnajú, ani keby ich padoky boli až po okraj naplnené zvučnými menami zo sveta šoubiznisu. Pre pravoverného fanúšika efjednotky je totiž jedným z top zážitkov v kalendári Veľká cena Talianska, chrám rýchlosti, Scuderie Ferrari a fanatických tifosi. Ešte nie je neskoro ju zažiť na vlastnej koži!

Tohtoročná Veľká cena Talianska uzavrie európsku časť sezóny 2023, ktorá patrí Maxovi Verstappenovi a Red Bullu. Scuderia Ferrari sa snaží zmazať svoju stratu na čelo, čo sa jej v Belgicku čiastočne podarilo. Charles Leclerc potešil fanúšikov talianskeho tímu ziskom pódia.

S Carlosom Sainzom sa pokúsia o niečo podobné aj na domácich pretekoch v Monze a ktovie, ak im bude priať šťastie ako napríklad Pierreovi Gaslymu v roku 2020 či McLarenom o rok neskôr, možno sa budú tešiť aj z víťazstva. Len si predstavte, aké šialené oslavy by sa strhli pod pódiom na cieľovej rovinke, ktorú každoročne zaplaví červená armáda!

Chceli by ste byť pod pódiom medzi stovkami a tisíckami tifosi, nasávať atmosféru a sledovať najlepšiu trojicu na pódiu? Máte poslednú možnosť tak spraviť! Na Futbaltour.sk nájdete kompletnú ponuku LAST MINUTE zájazdov na VC Talianska, ktorá sa uskutoční v termíne od 1. do 3. septembra 2023.

Autobusom, letecky alebo kabrioletom

Futbaltour ponúka hneď niekoľko možností, ako sa dostať do chrámu rýchlosti v Monze. Najpohodlnejšou je letecká preprava z Viedne alebo Budapešti do Milána, prípadne z Bratislavy do Bergama s následným presunom do dejiska pretekov. Najlacnejšou je zas zájazd autobusom, ktorý vás v noci zo soboty na nedeľu dopraví až do Monzy.

Rozhodne najzaujímavejšou je však presun kabrioletom Mazda MX-5. Pri výbere tohto zájazdu si Veľkú cenu Talianska spojíte s niekoľkodňovou dovolenkou, počas ktorej spoznáte krásy Rakúska, Talianska aj Slovinska, užijete si jazdu horskými cestami, výhľady na alpské údolia, prejazdy malebnými dedinkami, ale uvoľníte sa aj pri mori v populárnom Bibione.

Uprednostňujete vlastný výlet s vlastnou organizáciou a postačia vám lístky? Futbaltour.sk myslí aj na vás a na svojom webe ponúka vstupenky už od 130 € na osobu.

Atraktívny program

Po príchode na okruh je vám k dispozícii fanzóna s fanshopmi, talianskym jedlom, súťažami, prehliadkami či simulátormi. Najväčším ťahákom však bude program na trati.

Okrem seriálu Porsche Supercup môžete sledovať juniorské šampionáty F3 a F2 (s Romanom Staněkom), promenádu jazdcov, ale najmä Veľkú cenu Talianska Formuly 1.

Mimo okruhu môžete preskúmať Miláno, navštíviť hrad Sforzesco, Casa Milan, Galleria Vittorio Emanuele II., či sa prejsť romantickými uličkami.

Monza je skutočnou legendou medzi pretekárskymi okruhmi, ktorú by mal navštíviť aspoň raz každý fanúšik Formuly 1. Chceli by ste ju zažiť už tento rok? V ponuke nájdete samostatné vstupenky, autobusový aj letecký zájazd. Pridajte sa k ďalším nadšencom a vyrazte aktuálne za LAST MINUTE ceny!