logo F1online.sk

Návrat Hondy je len otázkou hodín

23. mája 2023, 23:04

Oficiálne spojenie Hondy s niektorým (zatiaľ neznámym) tímom je na spadnutie. Japonsko sa práve prebúdza do dňa, ktoré má byť dňom veľkého oznámenia. "Honda má partnera pre rok 2026," hlási novinár Albert Fabrega.

Ďalšie rýchle správy

dnes 14:47

Koľko trestných bodov majú jednotliví piloti?

dnes 14:46

Krásny predbiehací manéver Charlesa Leclerca na Lewisa Hamiltona. Monacký pretekár vyšiel z boxov tesne za svojím budúcim tímovým kolegom, ktorého takto predbehol na brzdy v jedenástej zákrute.

dnes 14:44

Pekná pripomienka Landovi. Ešte v roku 2020 povedal, že keď vyhrá prvé preteky, skočí do jazierka pri továrni McLarenu vo Wokingu. Nuž, to si radi pozrieme.

dnes 14:43

Lando Norris hneď po pretekoch telefonoval svojim najbližším.

dnes 14:41

Podľa portálu RacingNews365.com technický riaditeľ Red Bullu Pierre Waché predĺžil kontrakt až do konca roku 2028. Francúza lanárilo Ferrari, ale ten v roku 2023 podpísal nový kontrakt s Red Bullom. Tím mu vo februári 2024 ponúkol ešte lepšie podmienky a Pierre ochotne opäť podpísal.

dnes 09:29

Lando Norris si pred pár dňami na párty s Martinom Garrixom v Amsterdame poranil nos. Ktovie, ako dopadla táto noc. Po skončení pretekov totiž avizoval: “Tentoraz by som mohol dopadnúť aj horšie než len s poškriabaným nosom! Dnes nás čaká dobrá noc!”

dnes 09:27

Fanúšikovia McLarenu sa prebúdzajú do krásneho rána.

“To nebol sen,” píše McLaren na sociálnych sieťach.

dnes 07:28

Max Verstappen dostal na tlačovej konferencii otázku, či by Lando Norris dokázal vyhrať aj bez výjazdu safety caru. McLaren mal totiž na tvrdej zmesi veľmi dobré tempo. Holanďan odpovedal s úškrnom: “Vždy je to keby, keby, keby, no nie? Keby moja mama mala vajcia, bola by mojím otcom!”

dnes 07:09

Landovi Norrisovi sa v nedeľu podarilo vyhrať aj vďaka výjazdu safety caru, ale rýchlostne mal navrch. Jeho fanúšikovia môžu byť ešte spokojnejší po slovách pretekového inžiniera Willa Josepha: “Tomuto balíku by mali lepšie sadnúť iné okruhy ako tento v Miami…”

dnes 07:09

Po pretekoch v Miami každý fandí McLarenu a azda neexistuje fanúšik, ktorý by to neprial Landovi Norrisovi. Dokonca aj šéf Ferrari Frédéric Vasseur!

After Miami Everyone is a Mclaren fan.
byu/Outside_Action5141 informula1

dnes 01:48

Max Verstappen si na tlačovej konferencii po pretekoch omylom sadol doprostred gauča. Toto miesto však patrí víťazovi. Nuž, zvyk je železná košeľa, však Max?

dnes 01:33

Podľa slov Christiana Hornera utrpel monopost Maxa Verstappena poškodenie podlahy, keď pilot zostrelil kužeľ v pomalej šikane. Vraj ho to spomalilo v neskoršej časti pretekov.

Ďalšie rýchle správy