logo F1online.sk

Hughes: Alpine môže byť pred Mercedesom a Ferrari

17. marca 2023, 21:38

Analýza pretekového tempa v podaní Marka Hughesa: „Alpine mal skvelý deň a súperil s Mercedesom o status tretieho najrýchlejšieho auta. Časy Pierra Gaslyho na softoch boli mimoriadne pôsobivé a Esteban Ocon na mediumkách strácal na Aston Martin asi len desatinu.“

Ďalšie rýchle správy

dnes 17:16

Španielsky komentátor televízie DAZN Antonio Lobato tvrdí, že Carlos Sainz s definitívnou platnosťou odmietol Audi. “Audi a Sauber už čoskoro oznámia, kto doplní Nica Hülkenberga v kokpite tímu v roku 2025. Carlos Sainz sa rozhodol neprijať ponuku a vôbec sa nevyjadril v stanovenom termíne.” Podľa Lobatových slov mal španielsky pretekár na stole finančne atraktívnu ponuku, ale rozhodol sa riskovať a dúfať v miesto v lepšom tíme.

dnes 17:12

Reportér Will Buxton hlási nepokoje v tíme Sauber: “V tíme vypukli nepokoje po tom, čo medzi Čínou a Miami došlo k niekoľkým kľúčovým zmenám. Valtteri Bottas má nového pretekového inžiniera, čo bolo prudko neočakávané.”

dnes 17:02

Špeciálnu helmu predstavil pred VC Miami aj Carlos Sainz.

dnes 15:34

Britský denník The Sun a jeho reportér Ben Hunt vyslali do éteru ďalšie ohromujúce číslo. Mercedes vraj chystá Maxovi Verstappenovi ponuku s ročným platom 128 miliónov libier (takmer presne 150 miliónov eur). Je to vraj trojnásobok toho, čo v súčasnosti zarába Lewis Hamilton.

dnes 14:17

Komentátor televízie Sky David Croft o motorovom programe Red Bullu: “Ohromil Maxa Verstappena program na rok 2026? Nuž, podľa niektorých nie je vývoj motora v takom pokročilom štádiu ako u konkurencie.”

dnes 10:33

Špeciálna helma Charlesa Leclerca pre Miami.

dnes 10:29

Nové lakovanie Ferrari si v Miami získava fanúšikov.

včera 12:41

Organizátorovi VC Španielska MotoGP sa podarila kuriózna chyba. Pri počítaní divákov sa pomýlil o viac ako 100-tisíc.

Podľa prvých hlásení malo na preteky do Jérezu prísť takmer 300-tisíc fanúšikov, čím mal byť prekonaný rekord z minuloročného podujatia vo Francúzsku.

V pondelok večer však organizátor vydal opravu: V skutočnosti sa víkendová návšteva vyšplhala len na 181 289 fanúšikov. K chybe vraj došlo pri výpočte, ktorú kompetentní v zápale emócií prehliadli a čísla chceli okamžite zvestovať svetu.

včera 12:40

Ayrton Senna je do dnešného dňa držiteľom rekordu za najviac získaných pole positions v rade. Od VC Španielska 1988 až po VC USA 1989 ich získal osem.

O jednu menej majú Prost, Schumacher, Hamilton, a ďalšiu sedempretekovú šnúru zaznamenal aj Senna.

včera 08:23

Presne pred 30 rokmi zažil svet Formuly 1 čierny deň. Kráľovná motoršportu prišla v Imole o ikonického Ayrtona Sennu.

30. apríla 2024, 20:48

Ferrari v utorok večer zverejnilo ďalší detail lakovania pre VC Miami. Zdá sa, že monopost nebude celý modrý, len niektoré jeho časti. Z tejto fotografie môžeme konštatovať, že predné krídlo bude modro-čierne a nos červený.

30. apríla 2024, 16:33

Mercedes má dnes akciu v New Yorku. Lewis Hamilton dokonca naskočil do svojho Mercedesu a previezol sa pred Empire State Building.

Sponzor stajne WhatsApp pri tejto príležitosti prerobil emotikon formuly vo svojej aplikácii na monopost Mercedesu.

Ďalšie rýchle správy