logo F1online.sk

Fanúšik Valtteriho Bottasa dostal podpísanú šiltovku a skáče od radosti

2. októbra 2022, 09:01

Tak toto je naozaj veľký fanúšik Valtteriho Bottasa. Toľko radosti!

Ďalšie rýchle správy

dnes 00:00

Organizátorov v Miami príliš neteší, že symbolom ich podujatia sa stal falošný prístav. Nebojte sa, aj v tomto roku “kotvia” jachty na namaľovanej vode, takže možno najväčší bizár celej F1 je na svojom mieste.

včera 23:57

Pánom vo Ferrari modrá vskutku pristane. Podľa všeobecného názoru to už príliš neplatí o ich aute.

včera 23:55

Imitátor Conor Moore potešil všetkých formulových fanúšikov ďalším videom. Myslíme si však, že rokovania s Adrianom Neweym v súčasnosti prebiehajú veľmi podobne.

včera 23:51

Bývalá hlavná strategička Ferrari či Sauberu Ruth Buscombová sa vydala na dráhu televíznej analytičky. Po novom bude pôsobiť ako expertka F1 TV.

včera 23:50

Dobré správy z Williamsu. Tím má v Miami konečne k dispozícii aj náhradné šasi. Prvýkrát v sezóne tak sú k dispozícii tri kusy a nikomu bezprostredne nehrozí, že preteky bude sledovať v televízii.

včera 23:48

Ako veľmi zaujímali médiá vyjadrenia Maxa Verstappena k súčasnej situácii v Red Bulle?

včera 17:16

Španielsky komentátor televízie DAZN Antonio Lobato tvrdí, že Carlos Sainz s definitívnou platnosťou odmietol Audi. “Audi a Sauber už čoskoro oznámia, kto doplní Nica Hülkenberga v kokpite tímu v roku 2025. Carlos Sainz sa rozhodol neprijať ponuku a vôbec sa nevyjadril v stanovenom termíne.” Podľa Lobatových slov mal španielsky pretekár na stole finančne atraktívnu ponuku, ale rozhodol sa riskovať a dúfať v miesto v lepšom tíme.

včera 17:12

Reportér Will Buxton hlási nepokoje v tíme Sauber: “V tíme vypukli nepokoje po tom, čo medzi Čínou a Miami došlo k niekoľkým kľúčovým zmenám. Valtteri Bottas má nového pretekového inžiniera, čo bolo prudko neočakávané.”

včera 17:02

Špeciálnu helmu predstavil pred VC Miami aj Carlos Sainz.

včera 15:34

Britský denník The Sun a jeho reportér Ben Hunt vyslali do éteru ďalšie ohromujúce číslo. Mercedes vraj chystá Maxovi Verstappenovi ponuku s ročným platom 128 miliónov libier (takmer presne 150 miliónov eur). Je to vraj trojnásobok toho, čo v súčasnosti zarába Lewis Hamilton.

včera 14:17

Komentátor televízie Sky David Croft o motorovom programe Red Bullu: “Ohromil Maxa Verstappena program na rok 2026? Nuž, podľa niektorých nie je vývoj motora v takom pokročilom štádiu ako u konkurencie.”

včera 10:33

Špeciálna helma Charlesa Leclerca pre Miami.

Ďalšie rýchle správy