logo F1online.sk

Horner: Je to hanebné a neakceptovateľné

1. októbra 2022, 10:46

Christian Horner reaguje na tvrdé obvinenia i vyjadrenia zástupcov Mercedesu a Ferrari: "Sú to hanebné a absolútne neakceptovateľné vyhlásenia. Samotná FIA povedala, že prešetrovanie neskončilo. Nie je žiadna náhoda, že sa o tom hovorí práve teraz, keď Max môže získať titul."

Ďalšie rýchle správy

dnes 13:41

Podľa Motorsport.com je najhodnotnejším tímom Ferrari. Tesne za ním je Mercedes.

dnes 13:39

Lando Norris sa počas voľného víkend poriadne zabával v Amsterdame.

Lando Norris partied a little too hard in Amsterdam today
byu/ICumCoffee informula1

dnes 13:38

Sainzovci vyrazili na MotoGP.

dnes 13:36

Pre niekoho víťazná trofej, pre mechanikov Red Bullu hračka.

včera 14:27

Nemecký portál F1-Insider informuje, že medzi pretekmi v Miami a Imole dôjde k stretnutiu na najvyššej úrovni. Generálny riaditeľ Mercedes-Benz Ola Källenius, šéf Mercedesu Toto Wolff a šéf Ineosu Sir James Ratcliffe sa majú stretnúť s Maxom Verstappenom a jeho manažérom Raymondom Vermeulenom. Cieľom je presvedčiť holandského pretekára, aby prestúpil k Mercedesu. Správa uvádza, že peniaze nie sú problém.

včera 14:17

Podľa tejto zaujímavej analýzy boli v úvode sezóny najväčšími “patrónmi pneumatík” Charles Leclerc a Ferrari. Zaujímavé je, že najhoršie je na tom Red Bull, ale celkový výsledok dosť skresľuje austrálsky výsledok Sergia Péreza.

včera 14:14

Na americkom okruhu Barber došlo k hororovej nehode v juniorskej sérii USF Pro. Pilotka Ava Dobsonová takto narazila do Bruna Ribeira, ktorý po hodinách zostal stáť na trati v nebezpečnej pozícii. Obaja účastníci nehody sú našťastie v poriadku.

26. apríla 2024, 11:39

Reportér F1 TV Lawrence Barretto: “Andreas Seidl dosiahol podpísaním Hülkenberga jeden zo svojich hlavných cieľov. Chcel skúsenosti a keďže s ním pracoval, tak vie, čo dokáže. Ďalším cieľom je presvedčiť Sainza, aby sa pripojil k tímu.”

26. apríla 2024, 11:36

Vedeli ste, že Nico Hülkenberg sa stane prvým pilotom po vyše tridsiatich rokoch, ktorý nastúpi za osem rôznych tímov? Kariéra nemeckého pretekára zahŕňa účinkovanie v stajniach: Williams, Force India (dvakrát), Sauber (dvakrát), Renault, Racing Point, Aston Martin, Haas a Audi. Naposledy niečo také dokázal Roberto Moreno s Lotusom, AGS, Coloni, EuroBrun, Benettonom, Jordanom, Minardi a nakoniec Andrea Moda.

26. apríla 2024, 11:29

Sauber oficiálne potvrdil, že “Hülkenberg sa pripojil k skupinovému chatu”.

26. apríla 2024, 11:26

Reportér Sky Craig Slater“Keby ste sa spýtali šéfov tímov, či chcú v tíme Lewisa Hamiltona a Maxa Verstappena ako svoju jazdeckú dvojicu, alebo Adriana Neweyho ako svojho hlavného dizajnéra, väčšina z nich by si vybrala Neweyho. Áno, až taký dobrý je.” Nie je bez zaujímavosti, že kým menovaní piloti zarábajú 50 miliónov ročne, Newey údajne “len” desať miliónov, pritom v jeho odbore ide o veľmi vysoký plat.

25. apríla 2024, 22:20

Menej významné talianske zdroje píšu, že rokovania medzi Neweym a Ferrari pokročili. Tie významné zatiaľ mlčia. Corriere della Sera však uviedla do kontextu informáciu Auto Motor und Sport, podľa ktorej Adriana videli na letisku v Bologni. “Nemá to s tým nič spoločné. Pristál v Bologni, aby sa zúčastnil víkendu na trati v Mugelle so športovými automobilmi, ktoré sú Neweyho vášňou.”

Ďalšie rýchle správy