logo F1online.sk

Bola VC Miami marketingovým fiaskom?

9. mája 2022, 18:52

Podľa novinára Adama Coopera VC Miami organizátorom nevyšla z pohľadu pritiahnutia nových sponzorov. Namiesto toho, aby sa o osobnosti v padoku staral dlhodobý partner z Rakúska, si v Miami vybrali miestnu spoločnosť, ktorá sa však kvalitou nedokázala vyrovnať zabehnutému partnerovi. Mnohí potenciálni sponzori so službami neboli spokojní. Zlý prvý dojem sa bude naprávať len ťažko.

Ďalšie rýchle správy

dnes 17:45

Ceny na Veľkej cene Miami skutočne nie sú pre ľudí so slovenským platom. Len za nachos zaplatíte 180 dolárov.

dnes 15:44

Nemecký Auto Motor und Sport: “Andrea Kimi Antonelli nenahradí v Imole Logana Sargeanta. Budúci týždeň však bude taliansky mladík testovať v Silverstone s monopostom z roku 2022. A s ním aj Mick Schumacher?” Žeby Mercedes podnikol porovnávací test ako zo starej školy?

dnes 15:42

Aj keď Alpine nepriniesol do Miami žiadne vylepšenia, podľa informácií Auto Motor und Sport sa inžinierom opäť podarilo odľahčiť monopost. Ten je vraj prvýkrát v tejto sezóne hmotnostnom limite.

dnes 14:24

Racing Bulls sú jediným tímom, ktorý sa v porovnaní s minuloročnou kvalifikáciou v Miami nedokázal zlepšiť. Najväčší skok spravil Williams, ktorý našiel 1,208 sekundy k dobru.

Miami Sprint Qualifying vs Grand Prix Qualifying improvement.
byu/FormulaStatAnalysis informula1

dnes 14:24

Podľa pretekových analýz bude Red Bull v pretekoch najrýchlejší s náskokom 0,25 sekundy na Ferrari. Tretím najsilnejším tímom má byť Aston Martin.

How is this possible?!
byu/XanBeX informula1

dnes 14:23

V ktorej zákrute získal Max Verstappen na Charlesa Leclerca a kde strácal? Táto vizualizácia nám dá jasnú odpoveď na túto otázku.

dnes 00:26

Družný pozdrav Adriana Neweyho a Piera Ferrariho. V Miami je prítomný aj prezident automobilky Benedetto Vigna.

dnes 00:24

Adrian Newey pred štartom šprintu takto skúmal Ferrari.

včera 23:45

Charles Leclerc na margo svojho posledného kola: “Šiel som all-in, ale možno to bolo príliš,” usmieval sa.

včera 23:44

Max Verstappen získal pole position pomerne jednoznačne, ale medzi Leclercom a najmä Sainzom a Pérezom to bolo nesmierne tesné, no veď posúďte sami.

včera 23:44

Kuan-jü Čou v kvalifikácii obsadil posledné miesto a má ešte aj problém. Počas svojho krátkeho pôsobenia v Q1 stihol v boxoch porušiť nariadenia riaditeľa pretekov a prekročiť bielu čiaru na výjazde.

včera 23:44

Na efjednotku do Miami sa prišiel pozrieť aj Ed Sheeran. V garáži Red Bullu bol varený-pečený.

Ďalšie rýchle správy