logo F1online.skF1online.sk

Antonelli jazdil s poškodeným autom

včera 23:13

Podľa Mercedesu prešiel Andrea Kimi Antonelli v prvom tréningu po kúsku železa. Tím sa vrhol do opravy až po skončení tréningu, takže taliansky mladík jazdil s poškodeným autom. Strácal vraj 0,25 sekundy na kolo.

Ďalšie rýchle správy

dnes 02:08

Mercedes ešte v priebehu druhého tréningu potvrdil, že Georgea Russella prepustili zo zdravotníckeho strediska a vrátil sa do garáže tímu.

dnes 02:05

Pohľad na zničený monopost Georgea Russella.

dnes 01:28

Kamery si na okruhu v Mexiku všimli aj majstra sveta z rokov 1972 a 1974 Emersona Fittipaldiho. Ten získal svoj druhý titul pred päťdesiatimi rokmi a predstavte si, Karun Čandhok ho stretol dnes ráno o 7:30 v posilňovni. Aj vo veku 77 rokov stále maká a trénuje. Obdivuhodné!

dnes 01:18

David Croft sa Jamesa Vowlesa odvážne opýtal, či by sa Franco Colapinto mohol objaviť v tíme RB v budúcej sezóne. Predstavte si, odpovedal: “Na to nemôžem odpovedať. Všetko zostane za rokovacím stolom.” Takže to nepoprel, ale ani nepotvrdil.

včera 23:51

Technický problém Maxa Verstappena v prvom tréningu nebol vážny. Problémy spôsobila netesnosť sacieho potrubia turbodúchadla a výmena prebehla rýchlo a hladko. Horšie bolo poškodenie podlahy. Ten, podobne ako v prípade Antonelliho, spôsobil nejaký záhadný úlomok, ktorý na trať spadol z mosta. Ten v danom mieste slúži ako prechod ponad trať.

včera 23:10

McLaren priviezol do Mexika novú podlahu. Dostane ju však iba Lando Norris. Keďže v prvom tréningu jazdil v jeho monoposte Pato O’Ward, nový komponent bude mať premiéru v druhom tréningu.

včera 23:07

Komisári vyhodnotili nehodu medzi Alexom Albonom a Oliverom Bearmanom ako pretekový incident. Prvý ubral, čím stratil prítlak na krídlach svojho monopostu, kým ten druhý sa nenachádzal na nebezpečnom mieste. Ide teda o pretekový incident.

včera 11:52

Robin Räikkönen na motokárových majstrovstvách ponúka rozhovory. Kimi je jeho PR manažér.

včera 09:50

Vysoká nadmorská výška a redší vzduch núti tímy siahnuť po balíčkoch s maximálnym chladením pohonných jednotiek. Na monopostoch Ferrari uvidíme takéto obrovské žiabre.

včera 07:33

Fernando Alonso vynechal štvrtkový mediálny deň, na ktorom sa ho novinári určite chceli pýtať na jeho veľké jubileum. Španiel sa však necítil dobre, a tak sa zo svojich povinností ospravedlnil, aby bol pripravený na piatkový program.

včera 07:33

Lewis Hamilton bude v Mexiku jazdiť s vylepšeným monopostom. George Russell musí nasledujúci víkend zvládnuť so staršou špecifikáciou, keďže poškodená podlaha z USA ešte nie je opravená. Tím opatrne očakáva, že sa ju podarí vzkriesiť a doviezť do Brazílie.

včera 07:33

Pierre Gasly vo štvrtok prezradil, že sa stal majiteľom padelového tímu. “Vyskakujú aj nejaké veľké mená ako Lionel Messi, Andy Murray, Nadal — som nadšený, že budeme hrať proti nim!”

včera 07:32

FIA skrátila DRS zónu na cieľovej rovinke o 75 metrov. Na okruhu budú aj tento rok tri DRS zóny; na cieľovej rovinke a za zákrutami 3 a 11.

včera 07:32

Franco Colapinto počas víkendov v Mexiku a Brazílii nasadí špeciálnu prilbu na počesť svojho krajana Carlosa Reutemanna.

24. októbra 2024, 16:17

Williams predstavuje upravené lakovanie na VC Mexika a Brazílie so žltými krytmi motora. Pôjde o propagáciu sponzora Mercado Libre, argentínskeho online trhoviska.