logo F1online.skF1online.sk

Pozná Max Verstappen speváka Stinga?

dnes 14:58

Po šprinte gratuloval najlepšej trojici hudobník Sting. Max Verstappen mal potom novinárom odpovedať na pár otázok:

– Vieš, kto je Sting?
– Áno, viem, kto je Sting.
– A on vie, kto si?
– Áno, mám to napísané na kombinéze!

Ďalšie rýchle správy

dnes 16:21

Kelly Piquetová, priateľka Maxa Verstappena, priznala, že sa snaží presvedčiť pilota Red Bullu, aby sa o seba viac staral. “Snažím sa ho presvedčiť, aby sa k tomu prinútil, pretože aj on starne. Snažím sa ho prinútiť, aby používal aspoň hydratačný krém.”

dnes 16:17

Najrýchlejší pit stop uskutočnili v Austine mechanici McLarenu. V pomyselnom šampionáte mechanikov vedie naďalej Red Bull pred McLarenom a Ferrari.

dnes 16:14

Jedno z mála úspešných odvolaní vo Formule 1. Náš šport už videl mnoho rozhodnutí, mnoho sporov a mnoho odvolaní voči rozhodnutiam. Len málokedy odvolateľ uspel, ale v tomto jednom známom prípade sa to podarilo Ferrari. Po Veľkej cene Malajzie v roku 1999 diskvalifikovali Michaela Schumachera a Eddieho Irvina za deflektory na ich monopostoch, ktoré mali prekročiť pravidlami požadované rozmery. Tím na čele s Rossom Brawnom sa však odvolal a nakoniec uspel, čím sa tímu vrátilo double. Na obrázku technický riaditeľ Ferrari s metrom v ruke meraním vysvetľuje, prečo jeho tím neporušil technické predpisy.

dnes 16:09

Žiadosť o ruku v garáži McLarenu. Očividne, povedala “áno”.

dnes 16:02

Charles LeclercCarlos Sainz si pri odlete z Austinu zahrali šachy. Monačan zároveň urobil reklamu partnerovi Ferrari, spoločnosti VisaJet, ktorá poskytuje prepravu aj pilotom Scuderie do dejísk veľkých cien.

dnes 15:58

Franco Colapinto počas nedeľného grid walku takto odignoroval reportéra Sky Martina Brundla. Ten neskôr povedal, že Argentínčan mal výraz, “ako keby som ho chcel okradnúť”.

dnes 15:08

Koľko sponzorov majú jednotlivé tímy? Formule 1 v tomto smere kraľuje marketingové oddelenie McLarenu.

dnes 07:37

Formula 1 začína obsadzovať nový priestor pre sponzorov. Duracell sa stane prvým oficiálnym partnerom DRS zóny. Bude po ňom pomenovaná DRS rovinka v Las Vegas.

dnes 07:37

Vybavenie tímov dorazilo do Mexika.

V pondelok bolo v dejisku pretekov sychravo, ale zvyšok týždňa má byť slnečný. Dlhodobá predpoveď hovorí len o veľmi nízkej šanci, že by cez víkend mohlo popršať.

včera 11:54

Sauber sa od čias stajne Super Aguri môže stať prvým tímom, ktorého obaja piloti v jazdeckom šampionáte obsadia nižšie pozície, než koľko je na rošte monopostov. Kuan-jü Čou je v hodnotení 21. a Valtteri Bottas drží 23. miesto.

Super Aguri v roku 2006, keď sme mali na rošte 22 áut, obsadilo 23. (Takuma Sato), 25. (Judži Ide), 26. (Sakon Jamamoto) a 27. (Franck Montagny) pozíciu.

včera 11:29

Mattia Binotto pred pretekmi prezradil, že meno druhého jazdca Audi spoznáme v polovici novembra. Dosť sa nám to naťahuje, keďže pôvodný plán hovoril o konci septembra.

Audi sa však už nemá kam ponáhľať. Má posledné voľné miesto a môže sa ešte pokúsiť vyžmýkať jednotlivých kandidátov o posledné centy.

včera 07:41

Franco Colapinto po pretekoch žartoval o tom, že prišiel o bod za najrýchlejšie kolo: “Najrýchlejšie kolo zobral Francúz [Ocon]. Prečo vymenili pneumatiky, bratku? Potrebujeme šetriť planétu! Dajte mi ho späť!”

Esteban Ocon sa mu napokon na sociálnych sieťach ospravedlnil.

včera 07:13

Charles Leclerc po pretekoch pochválil šéfa stratégov Ravina Jaina za to, akú “vynikajúcu robotu” odvádza a “dobre manažuje emócie”, čo vraj bola slabina boxového múrika Ferrari v minulosti.

včera 00:19

Carlos Sainz, keď dostal trofej Pirelli: Hodím to o zem, uvidíme, čo sa stane.

Ale nie, Španielovi len vypadla z rúk a mal šťastie, že sa tentoraz udeľovali len zmenšené pneumatiky. Pôvodne však Pirelli chcelo víťazom odovzdať postavičky, ktoré niekomu pripomínali figúrku Lego, niekomu zas Mickey Mousa. Netušíme, prečo sa dodávateľ pneumatík rozhodol, alebo prečo bol prinútený tieto trofeje zrušiť.

včera 00:14

V Maranelle už večer visela ďalšia víťazná vlajka. Naľavo sú víťazstvá Ferrari vo Formule 1, napravo vo WEC.

Another flag’s been added in Maranello!
byu/JosephPetrassi informula1