logo F1online.skF1online.sk

Pohľad na nehodu Carlosa Sainza z iného uhla

včera 22:04

Pohľad na nehodu Carlosa Sainza z iného uhla.

Ďalšie rýchle správy

včera 22:01

Podľa portálu RacingNews365.com je Valtteri Bottas blízko k predĺženiu zmluvy so Sauberom, reportér Sky Ted Kravitz však špekuluje o jeho prestupe do americkej série IndyCar.

včera 19:30

Carlos Sainz dostal za prekročenie trate po nehode v Q3 pokutu 12 500 eur. Ďalších 12 500 eur dostal podmienečne, teda v prípade, že sa po zvyšok sezóny dopustí podobného priestupku.

včera 17:24

Novinár Luke Smith potvrdil, že Max Verstappen dodržal svoje slovo a ochotne odpovedal na všetky otázky mimo oficiálnej tlačovej konferencie FIA.

včera 17:18

Charles Leclerc prekročil traťové limity v druhej zákrute. Bolo tesné, ale ani keby jeho čas platil, oveľa vyššie by sa nedostal.

Charles Leclerc out of track limits at turn 2
byu/missle636 informula1

včera 17:17

Lewis Hamilton je v kvalifikáciách v Singapure skrátka fantastický.

Hamilton continues his top 5 Qual streak in Singapore!
byu/Faw602 informula1

včera 17:13

Ferrari v treťom tréningu menilo tlaky v pneumatikách Charlesa Leclerca v boxovom stanovišti. Pravidlá to zakazujú a od FIA prišla pokutá päťtisíc eur. To je však po hroznej kvalifikácii to posledné, čo trápi chlapcov v červenom.

včera 17:11

V treťom tréningu sme videli aj takéto “preteky”.

včera 17:09

Max Verstappen bojkotoval oficiálnu tlačovku FIA. Odpovedal len jednoducho a novinárov vyzval, že keď sa ho chcú niečo opýtať, môžu ho počkať vonku. Presne to sa aj stalo. Zástupcovia médií ho obkolesili po skončení oficiálnej tlačovky a on im ochotne odpovedal na otázky.

včera 13:55

Zástupcovia Ferrari sa musia dostaviť pred komisárov. Mechanik tímu totiž upravoval tlaky v pneumatikách v čase, keď Charles Leclerc stál v boxovom postavení, čo je v rozpore s technickou direktívou TD003N. Očakávame, že Ferrari čaká pokuta.

včera 13:51

Jazdci v piatok absolvovali tradičné stretnutie so zástupcami FIA. Podľa neoficiálnych informácií riaditeľstvo pretekov priznalo, že aktivácia virtuálneho safety caru po nehode Carlosa Sainza a Sergia Péreza prišla príliš neskoro.

Reč prišla aj na nadávanie. Piloti vraj prisľúbili, že si dajú pozor na jazyk počas tlačových konferencií, ale nesúhlasia so stanoviskom FIA, že by mali obmedziť svoje nadávanie aj vo vysielačkách na trati.

včera 11:01

Mechanik Red Bullu Callum Nicholas: “Môžeme ešte nadávať v garáži? Mám obavu, že nás všetkých čakajú dlhé hodiny verejnoprospešných prác.”

včera 10:58

Po skončení piatkového programu sa v Singapure spustil lejak. Max Verstappen takto kľučkoval medzi mlákami pri odchode z padoku.

včera 10:56

Piatková analýza redaktora F1 TV Lawrenca Barretta. Podľa jeho prepočtov je vpredu McLaren s mikroskopickým náskokom pred Ferrari.

Quali and Race Simulation Pace per Lawrence Barreto from formula1.com
byu/AlienSomewhere informula1

20. septembra 2024, 20:14

Lancovi Strollovi pri výjazde z garáže zavadzal fotograf, ktorý si nedával pozor, kde stojí. Mechanik Aston Martinu to musel vziať do vlastných rúk.

Protective measures from Aston Martin in FP1
byu/theblobberworm informula1