logo F1online.skF1online.sk

Duchovní predchodcovia Verstappenových nočných stintov na simulátore

20. augusta 2024, 00:58

Historická fotka Grahama Hilla (naďalej od kamery), Dana Gurneyho, Jackieho Stewarta a Stirlinga Mossa (najbližšie pri kamere), ako sa hrajú na autodráhe. Toto sú predchodcovia Maxa Verstappena a jeho nočných stintov za volantom simulátora.

Ďalšie rýchle správy

dnes 13:17

DRS zóna na cieľovej rovinke v Baku sa v porovnaní s minulým rokom predĺži o sto metrov.

dnes 13:14

12. september 1999 bol jedným z najhorších dní v bohatej kariére Miku Häkkinena. Fínsky pretekár v tento deň v Monze vypadol ako líder Veľkej ceny Talianska a v boji o titul otvoril dvere Eddiemu Irvinovi a Heinzovi-Harraldovi Frentzenovi. Pamätný je najmä pohľad na Miku, ako si v Kráľovskom parku v Monze sadol na svoju prilbu a rozplakal sa netušiac, že ho sníma kamera v helikoptére.

On this day 25 years ago, Mika Häkkinen spun off while leading at Monza, blowing the door wide open for Eddie Irvine's and Heinz-Harald Frentzen's championship hopes
byu/Skulldetta informula1

dnes 13:10

Na komentátorskom stanovišti televízie Sky tento víkend neuvidíme Davida Crofta. Po tretíkrát (a poslednýkrát) v sezóne ho nahradí Harry Benjamin.

dnes 13:08

Svetový šampionát vytrvalostných pretekov má nového účastníka. Svoj vstup prisľúbila kórejská automobilka Hyundai, ktorá tak urobí prostredníctvom svojho výrobcu luxusných automobilov Genesis.

včera 15:51

Pirelli zverejnilo svoj víkendový prehľad pred VC Azerbajdžanu.

Do Baku prináša pneumatiky C3 až C5, ktoré sme videli aj pred týždňom v Monze. Okrem toho avizuje, že mestská trať bude klásť veľmi vysoké nároky na trakciu (5/5), veľmi rýchlo sa bude aj zrýchľovať povrch (5/5). Na druhej strane drsnosť asfaltu dostala najnižšiu známku (1/5) rovnako ako bočné preťaženie.

Cez víkend by mali zabodovať monoposty, ktorým vyhovujú krátke pravotočivé zákruty.

včera 15:50

McLaren oznámil, že Pato O’Ward sa predstaví v prvom tréningu na domácu VC Mexika.

včera 11:08

FIA informuje, že po Veľkej cene Talianska podrobila monopost Sergia Péreza rozsiahlejším kontrolám palivového systému. Neodhalila pri nich žiadne porušenie pravidiel.

včera 11:06

Tím ART po odchode Zaka O’Sullivana potvrdil, že v šampionáte Formuly 2 ho nahradí pilot z jazdeckej akadémie Williamsu Luke Browning.

10. septembra 2024, 11:53

Všetko budú pozorne sledovať aj zamestnanci v Silverstone.

10. septembra 2024, 11:49

Tlačovú konferenciu Aston Martinu môžete sledovať naživo na sociálnych sieťach stajne.

10. septembra 2024, 11:48

Posledný odkaz Aston Martinu pred štartom tlačovej konferencie: “Vítame ikonu!”

10. septembra 2024, 11:23

Fernando AlonsoLance Stroll dorazili do továrne Aston Martinu.

10. septembra 2024, 10:47

Českému pretekárovi Romanovi Staněkovi sa otvorilo miesto v mocnom tíme ART Grand Prix. Francúzsku stajňu opúšťa dvojnásobný víťaz pretekov F2 Zak O’Sullivan, ktorému došli peniaze. Britský mladík a vicemajster Formuly 3 opúšťa nielen ART, ale aj akadémiu Williamsu.

10. septembra 2024, 10:39

Spoiler alert! Aston Martin práve zverejnil takúto upútavku na dnešnú oficiálnu tlačovú konferenciu. Vidíte na nej rysovaciu dosku, ceruzky a istého ľaváka, ktorý pravítkom kreslí návrh monopostu. Lepšiu metaforu pre Adriana Neweyho by ste zrejme nenašli.

9. septembra 2024, 18:21

V utorok o 12:00 nášho času odvysiela britská televízia Sky naživo tlačovú konferenciu tímu Aston Martin. Dnes je už v podstate jasné, čo sa chystajú oznámiť.

9. septembra 2024, 18:14

Brazílsky mladík Gabriel Bortoleto má za sebou prvý test so starým monopostom McLarenu, do ktorého kádra naďalej patrí. Nová juhoamerická nádej je spájaná so Sauberom a Brazílčana v Monze videli, ako sa rozpráva so šéfom tímu Mattiom Binottom.