logo F1online.skF1online.sk

Donadoni: Haas potvrdí Bearmana už vo štvrtok

3. júla 2024, 12:13

Taliansky novinár Piergiuseppe Donadoni: “Po dohode s Cardilem a Cowellom očakáva Aston Martin odpoveď od Neweyho tento týždeň. Pokiaľ ide o Sainza, v nasledujúcich hodinách sa uskutočnia dôležité rozhovory s Briatorem v Monte Carle. Haas potvrdí Olivera Bearmana vo štvrtok.”

Ďalšie rýchle správy

včera 19:06

Ferrari jazdilo v oboch tréningoch s odlišnými balíkmi. Podľa talianskych novinárov nasadil Charles Leclerc nový monopost, kým Carlos Sainz jazdil so špecifikáciou z Imoly. Nové auto je ťažšie zvládnuteľné, ale zdá sa, že predsa len je rýchlejšie. Tím by vraj mohol pokračovať s dvoma odlišnými autami po zvyšok víkendu.

včera 19:03

Detailné fotografie nového Haasu pohladia oko milovníkov techniky a aerodynamiky.

včera 19:00

Po skončení druhého tréningu jazdil v Silverstone Jenson Button s Williamsom FW22, v ktorom v roku 2000 začínal svoju formulovú kariéru. A ten zvuk!

včera 18:56

Porovnania najrýchlejších sektorových časov. Ako vidíme, Ferrari priam krváca v prostrednom sektore, ktorému dominujú rýchle zákruty.

včera 18:54

Počiatočné porovnania pretekového tempa hovoria v prospech Landa Norrisa. Druhé najlepšie časy dosahoval v priemere Max Verstappen.

včera 16:43

Podľa informácií nemeckého magazínu Auto Motor und Sport nemá Sergio Pérez vyhraté ani s novou zmluvou. Jazdecký trh sa vraj môže dočkať ďalšieho zemetrasenia a Mexičan môže stratiť svoje miesto. Hlavným kandidátom na zisk sedačky po boku Maxa Verstappena je vraj Daniel Ricciardo.

včera 16:40

Hadjar a Stroll dostali za incidenty v prvom tréningu upozornenie, ich tímy pokuty.

včera 15:41

Charles Leclerc jazdí v Silverstone so špeciálnou prilbou. Tá je pripomienkou jeho prvého víťazstva vo formulových kategóriách. 5. júla 2014 vyhral preteky Formuly Renault 2.0.

včera 15:39

V Silverstone nakrúca aj tím APXGP. Filmári už oznámili, že nový film ponesie názov “F1”.

včera 15:38

Tím Haas priviezol do Silverstone rozsiahle vylepšenia. Inžinieri pripravili nové bočnice, kryt motora a kompletne prepracovali podlahu.

včera 15:36

Will Buxton pre F1 TV: “Red Bull vykonal pár zmien, najmä v oblasti podlahy a okrajov podlahy. Tím však trvá na tom, že vylepšenia sú drobné a ide len o detaily.”

Podľa holandského novinára Erika van Harena však v Milton Keynes pracujú naplno, aby pripravili rozsiahlejšie vylepšenia do Maďarska.

včera 15:33

Hodiny Júkiho Cunodu v prvom voľnom tréningu.

včera 15:12

Nový film Brada Pitta bude mať názov jednoducho: F1. Okrem toho používa ochrannú známku samotnej Formuly 1. Premiéru bude mať budúce leto.

včera 15:09

Po prvom tréningu tu máme dve vyšetrovania. Komisári si povolali na koberček Lanca StrollaIsacka Hadjara. Prvý menovaný obmedzil Charlesa Leclerca, druhý Landa Norrisa.

včera 13:00

Pierre Gasly tvrdí, že je to on, kto jazdí s ťažším šasi a bude ho mať aj v Silversotne. “Posledné dva víkendy mal Esteban ľahšie auto. Šasi sme si vymenili po Kanade, čo bol aj pôvodný plán. Budeme si ho naďalej striedať.”

včera 12:56

Oscar Piastri priznal, že Sergio Pérez so svojou formou môže pomôcť McLarenu k Poháru konštruktérov. “Určite to pomôže nášmu úsiliu. Max je na to sám. Keď máte vpredu dve autá proti jednému, otvára to možnosti a vždy je to dobré pre bodový zisk.”

Viac správ