logo F1online.skF1online.sk

Clarkson: Ricciardo nikto nenaháňa

3. júla 2024, 00:46

Novinár Tom Clarkson: “Manažér Daniela Ricciarda mi povedal, že nedostali od Red Bullu žiadnu správu, že by mal urýchlene zlepšiť svoje výkony.”

Ďalšie rýchle správy

dnes 16:43

Podľa informácií nemeckého magazínu Auto Motor und Sport nemá Sergio Pérez vyhraté ani s novou zmluvou. Jazdecký trh sa vraj môže dočkať ďalšieho zemetrasenia a Mexičan môže stratiť svoje miesto. Hlavným kandidátom na zisk sedačky po boku Maxa Verstappena je vraj Daniel Ricciardo.

dnes 16:40

Hadjar a Stroll dostali za incidenty v prvom tréningu upozornenie, ich tímy pokuty.

dnes 15:41

Charles Leclerc jazdí v Silverstone so špeciálnou prilbou. Tá je pripomienkou jeho prvého víťazstva vo formulových kategóriách. 5. júla 2014 vyhral preteky Formuly Renault 2.0.

dnes 15:39

V Silverstone nakrúca aj tím APXGP. Filmári už oznámili, že nový film ponesie názov “F1”.

dnes 15:38

Tím Haas priviezol do Silverstone rozsiahle vylepšenia. Inžinieri pripravili nové bočnice, kryt motora a kompletne prepracovali podlahu.

dnes 15:36

Will Buxton pre F1 TV: “Red Bull vykonal pár zmien, najmä v oblasti podlahy a okrajov podlahy. Tím však trvá na tom, že vylepšenia sú drobné a ide len o detaily.”

Podľa holandského novinára Erika van Harena však v Milton Keynes pracujú naplno, aby pripravili rozsiahlejšie vylepšenia do Maďarska.

dnes 15:33

Hodiny Júkiho Cunodu v prvom voľnom tréningu.

dnes 15:12

Nový film Brada Pitta bude mať názov jednoducho: F1. Okrem toho používa ochrannú známku samotnej Formuly 1. Premiéru bude mať budúce leto.

dnes 15:09

Po prvom tréningu tu máme dve vyšetrovania. Komisári si povolali na koberček Lanca StrollaIsacka Hadjara. Prvý menovaný obmedzil Charlesa Leclerca, druhý Landa Norrisa.

dnes 13:00

Pierre Gasly tvrdí, že je to on, kto jazdí s ťažším šasi a bude ho mať aj v Silversotne. “Posledné dva víkendy mal Esteban ľahšie auto. Šasi sme si vymenili po Kanade, čo bol aj pôvodný plán. Budeme si ho naďalej striedať.”

dnes 12:56

Oscar Piastri priznal, že Sergio Pérez so svojou formou môže pomôcť McLarenu k Poháru konštruktérov. “Určite to pomôže nášmu úsiliu. Max je na to sám. Keď máte vpredu dve autá proti jednému, otvára to možnosti a vždy je to dobré pre bodový zisk.”

dnes 12:53

Keď sa piloti Alpinu snažia spolupracovať. Esteban Ocon a Pierre Gasly dostali v Silverstone za úlohu skórovať a takto to skončilo. Komentátor Sky David Croft si neodpustil poznámku: “Dokonca aj keď sa snažíte spolupracovať, skončí to zle.” Na čo si Pierre neodpustil: “Fuck you!” Keďže to povedal v živom vysielaní, následne sa ospravedlnil.

dnes 12:45

Počasie v Silverstone zostáva otázne. Počas tréningov F3 a F2 bolo mokro, ale dážď postupne ustal. Zdá sa však, že počasie bude naďalej typicky britské, premenlivé a daždivé.

dnes 12:42

Red Bull priviezol do Silverstone vylepšenú podlahu, úpravy krajov podlahy má aj Mercedes, drobné úpravy nasadí aj Aston Martin a Sauber. Asi najväčší balík vylepšení priviezol tím Haas, ktorý okrem zmenej podlahy nasadí aj nový kryt motora, bočnice a úchyty spätných zrkadiel. Žiadne ďalšie balíky vylepšení neevidujeme, väčšinou ide o nasadenie špecifikácií špeciálne na Silverstone.

dnes 10:02

Komisármi britskej GP budú: Garry ConnellyMatthew SelleyEnrique BernoldiIan Watson.

FIA | FIA Stewards for the 2024 British Grand Prix
byu/BackgroundLie2231 informula1

dnes 09:58

Fotografie mladého Olivera Bearmana od jeho šiestich rokov až dodnes.

Viac správ