logo F1online.skF1online.sk

Alpine priviedol ďalšie cenné posily

2. júla 2024, 10:02

Portál F1.com informuje, že Alpine priviedol ďalšie cenné posily na svoje technické oddelenie. Michael Broadhurst sa stal hlavným aerodynamikom, Vin Dhanani šéfom pre výkonnosť monopostu a Jacopo Fantoni zástupcom šéfinžiniera.

Ďalšie rýchle správy

dnes 14:04

Červení býci chcú v Silverstone udrieť. Monopost RB20 by mal dostať viacero nových komponentov vrátane podlahy a difúzora.

dnes 14:04

Oliver Bearman bude vo Formule 1 jazdiť s číslom 87. Prezradil, že s rovnakým číslom jazdil jeho otec, ktorý si ho vybral si ho preto, že Oliver sa narodil 8. mája a jeho brat Thomas 7. augusta.

V histórii kráľovnej motoršportu toto číslo nasadili len dvaja piloti: Na Indy500 1959 Richard Amick a na VC Nemecka 1951 Yves Giraud-Cabantous.

dnes 14:03

Oliver Bearman: “V roku 2015 alebo 2016 som dostal od Lewisa video, v ktorom hovoril, že ‘len choď stále naplno a jedného dňa sa môžeš dostať do F1’. A teraz som tu. Je to šialené, že budem jazdiť na jednej trati s týmito chlapcami. Je to výnimočné a musím sa uštipnúť, pretože v mojich očiach sú obrovskými hviezdami.”

dnes 14:03

McLarenu sa podarilo opraviť poškodený motorhome zo Španielska. V Rakúsku si musel prenajať dočasný, ale v Silverstone už bude kuchyňa “v plnej zbroji”.

dnes 10:34

Padok v Silverstone je bohatší o jeden motorhome. Tento však nepatrí žiadnemu tímu F1, ale stajni Apex Racing z pripravovanej snímky. Okrem toho má aj svoje garáže a boxový múrik!

dnes 00:00

Podľa talianskeho portálu Motorsport.com odporučil Carlos Sainz svojmu tímu, aby v Silverstone nasadil starú podlahu.

Sainz, after work at the simulator, advised the team to mount the old bottom at Silverstone to prevent the SF-24 jump. Vasseur saw no reason to.
byu/dasher2442 informula1

včera 23:58

Podľa reportéra portálu The Race Glenna Freemana je Valtteri Bottas prvý muž na zozname Williamsu v prípade, že tím odmietne Carlos Sainz.

včera 12:13

Taliansky novinár Piergiuseppe Donadoni: “Po dohode s Cardilem a Cowellom očakáva Aston Martin odpoveď od Neweyho tento týždeň. Pokiaľ ide o Sainza, v nasledujúcich hodinách sa uskutočnia dôležité rozhovory s Briatorem v Monte Carle. Haas potvrdí Olivera Bearmana vo štvrtok.”

včera 12:04

Sebastian Vettel dnes oslavuje 37. narodeniny!

včera 12:01

Isack Hadjar odjazdí v Silverstone prvý voľný tréning. Zasadne do kokpitu Sergia Péreza.

včera 11:19

Pred nami je posledný súťažný víkend aktuálnej pretekovej trojičky, no ani po VC Veľkej Británie nezostaneme “hladní”! Čaká nás top akcia tohto leta: Do Bratislavy na EisKing TOUR zavíta Günther Steiner!

Fanúšikovia F1 sa stretnú v nedeľu 14. júla o 15:00 v bratislavskej Peugeot Aréne (bývalá NTC aréna).

Predaj vstupeniek beží na eisking.tv.

včera 10:02

Red Bull predstavil špeciálne lakovanie na britskú GP.

včera 00:48

Tím Red Bull dnes predstaví špeciálne lakovanie na britskú GP v Silverstone. Na internete sa už objavili obrázky, ale nič nie je oficiálne.

Most likely RBR livery. They held a fan competition for the Silverstone livery and this was the only one with red on it (they are teasing this on social media)
byu/musicallunatic informula1

včera 00:46

Novinár Tom Clarkson: “Manažér Daniela Ricciarda mi povedal, že nedostali od Red Bullu žiadnu správu, že by mal urýchlene zlepšiť svoje výkony.”

včera 00:42

Novinár Ben Hunt opisuje náladu Landa Norrisa po skončení pretekov v Rakúsku. “Norris zostával pokojný, ako keby bol z ocele, keď nahlas cmúľal lízatko a prechádzal si správy na mobile. Nebol to zbitý muž, ktorý by sa ľutoval za svoju chybu, ale niekto celkom iný plný duševnej sily.”

[Ben Hunt] (Autosport): “Norris was calm but there was a steeliness about him and as he sucked hard on the sweet and flicked through the messages on his phone; this was not a beaten man ruing his error but someone different, oozing with mental fortitude.”
byu/Celebrating2theMax informula1

včera 00:37

Valtteri Bottas odhalil program zápasov hokejového klubu Montreal Canadiens v novej sezóne.

Viac správ