logo F1online.skF1online.sk

V prvom tréningu sa namiesto Sargeanta predstaví Colapinto

1. júla 2024, 16:42

Williams oznámil, že v prvom piatkovom tréningu na VC Veľkej Británie nasadí argentínskeho jazdca F2 Franca Colapinta, ktorý v tomto ročníku juniorského šampionátu obsadil tri pódiá a momentálne je na piatej priečke priebežného poradia.

V kokpite nahradí Logana Sargeanta.

Ďalšie rýchle správy

dnes 00:00

Podľa talianskeho portálu Motorsport.com odporučil Carlos Sainz svojmu tímu, aby v Silverstone nasadil starú podlahu.

Sainz, after work at the simulator, advised the team to mount the old bottom at Silverstone to prevent the SF-24 jump. Vasseur saw no reason to.
byu/dasher2442 informula1

včera 23:58

Podľa reportéra portálu The Race Glenna Freemana je Valtteri Bottas prvý muž na zozname Williamsu v prípade, že tím odmietne Carlos Sainz.

včera 12:13

Taliansky novinár Piergiuseppe Donadoni: “Po dohode s Cardilem a Cowellom očakáva Aston Martin odpoveď od Neweyho tento týždeň. Pokiaľ ide o Sainza, v nasledujúcich hodinách sa uskutočnia dôležité rozhovory s Briatorem v Monte Carle. Haas potvrdí Olivera Bearmana vo štvrtok.”

včera 12:04

Sebastian Vettel dnes oslavuje 37. narodeniny!

včera 12:01

Isack Hadjar odjazdí v Silverstone prvý voľný tréning. Zasadne do kokpitu Sergia Péreza.

včera 11:19

Pred nami je posledný súťažný víkend aktuálnej pretekovej trojičky, no ani po VC Veľkej Británie nezostaneme “hladní”! Čaká nás top akcia tohto leta: Do Bratislavy na EisKing TOUR zavíta Günther Steiner!

Fanúšikovia F1 sa stretnú v nedeľu 14. júla o 15:00 v bratislavskej Peugeot Aréne (bývalá NTC aréna).

Predaj vstupeniek beží na eisking.tv.

včera 10:02

Red Bull predstavil špeciálne lakovanie na britskú GP.

včera 00:48

Tím Red Bull dnes predstaví špeciálne lakovanie na britskú GP v Silverstone. Na internete sa už objavili obrázky, ale nič nie je oficiálne.

Most likely RBR livery. They held a fan competition for the Silverstone livery and this was the only one with red on it (they are teasing this on social media)
byu/musicallunatic informula1

včera 00:46

Novinár Tom Clarkson: “Manažér Daniela Ricciarda mi povedal, že nedostali od Red Bullu žiadnu správu, že by mal urýchlene zlepšiť svoje výkony.”

včera 00:42

Novinár Ben Hunt opisuje náladu Landa Norrisa po skončení pretekov v Rakúsku. “Norris zostával pokojný, ako keby bol z ocele, keď nahlas cmúľal lízatko a prechádzal si správy na mobile. Nebol to zbitý muž, ktorý by sa ľutoval za svoju chybu, ale niekto celkom iný plný duševnej sily.”

[Ben Hunt] (Autosport): “Norris was calm but there was a steeliness about him and as he sucked hard on the sweet and flicked through the messages on his phone; this was not a beaten man ruing his error but someone different, oozing with mental fortitude.”
byu/Celebrating2theMax informula1

včera 00:37

Valtteri Bottas odhalil program zápasov hokejového klubu Montreal Canadiens v novej sezóne.

včera 00:35

Portál Motorsport.com tvrdí, že Mercedes bude mať od budúcej sezóny nového oficiálneho dodávateľa oblečenia. Stane sa ním spoločnosť Adidas.

2. júla 2024, 17:12

Reportér BBC Andrew Benson už tradične odpovedal na fanúšikovské otázky po VC Rakúska. Jeden z nich sa opýtal, či by Esteban Ocon mohol skončiť v Mercedese. Známy reportér odpovedal: „Nie. Ocon má čisto manažérsky vzťah s vedením Mercedesu, ale ako o pilotovi tímu sa o ňom neuvažuje už desať rokov. Mercedes má jasno: buď priláka Verstappena, alebo bude v budúcom roku po boku Georgea Russella mladý Andrea Kimi Antonelli. Ocon zrejme zamieri do Haasu, Sauberu/Audi alebo Williamsu. Ako prvý sa však zrejme musí rozhodnúť Sainz, až po ňom sa spustí prestupové domino. Valtteri Bottas má takisto šancu na sedačku v týchto tímoch – rovnako tak v Alpine.“

2. júla 2024, 17:04

Helmut Marko pre nemecký BILD: “Liamovi Lawsonovi niečo ponúkneme, pretekársku sedačku.”

2. júla 2024, 17:02

Jack Doohan odjazdí prvý voľný tréning v Silverstone. V kokpite nahradí Pierra Gaslyho.

2. júla 2024, 11:51

Po vyjadreniach Helmuta Marka sa v Rakúsku vo veľkom diskutovalo o budúcnosti Daniela Ricciarda, ktorého by vraj už po letnej prestávke mohol nahradiť Liam Lawson. Reportér F1 TV Lawrence Barretto však má iné informácie. “Podľa mojich zdrojov nie je Ricciardo pod tlakom a hrozbou, že stratí svoje miesto uprostred sezóny. Dostane čas, aby dokázal, že vie byť konzistentne rýchly.”

Viac správ