logo F1online.skF1online.sk

Zhrnutie situácie v Red Bulle v jednom obrázku

29. júna 2024, 12:52

Zhrnutie situácie v Red Bulle v jednom obrázku. Jos Verstappen dnes pre nemeckú Sky potvrdil, že Toto Wolff sa snaží presvedčiť jeho syna, aby sa pripojil k stajni z Brackley. Podľa Josa nie je vylúčené, že Max nakoniec prestúpi.

Ďalšie rýchle správy

dnes 21:40

Georgeovi Russellovi na víťazstvo vo veľkej cene stačilo viesť osem kôl. To je najmenej od VC Saudskej Arábie 2022, ktorú vyhral Max Verstappen so šiestimi kolami na čele.

Prvýkrát od Maďarska 2022 sa navyše stalo, že by víťaz veľkej ceny neviedol najviac kôl zo všetkých zúčastnených.

dnes 21:37

Organizátor VC Veľkej Británie hlási, že po kolízii Landa Norrisa s Maxom Verstappenom zaznamenal nárast záujmu o lístky na nasledujúci víkend. Zdá sa, že kontroverzný súboj prebudil fanúšikovskú obec.

dnes 20:59

Organizátor VC Veľkej Británie hlási, že po kolízii Landa Norrisa s Maxom Verstappenom zaznamenal nárast záujmu o lístky na nasledujúci víkend. Zdá sa, že kontroverzný súboj prebudil fanúšikovskú obec.

dnes 16:42

McLaren prišiel o svoju stopercentnú štatistiku. Pred vypadnutím Landa Norrisa bol posledným tímom, ktorý odjazdiť všetky pretekové kolá tejto sezóny. Teraz mu už sedem kôl chýba, no stále sa drží na prvej priečke.

dnes 16:42

Williams oznámil, že v prvom piatkovom tréningu na VC Veľkej Británie nasadí argentínskeho jazdca F2 Franca Colapinta, ktorý v tomto ročníku juniorského šampionátu obsadil tri pódiá a momentálne je na piatej priečke priebežného poradia.

V kokpite nahradí Logana Sargeanta.

dnes 16:41

Lewis Hamilton bude mať na domáci pretekoch špeciálnu žlto-bielu šiltovku so zeleným logom Mercedesu. George Russell staví na modrú farbu.

Lewis Hamilton’s epecial edition cap for his home race
byu/Driver9211 informula1

dnes 09:38

Max Verstappen po kolízii s Landom Norrisom obul mäkkú zmes, na ktorej bol najrýchlejší na trati. Holanďan mal vo svojich rukách bod za najrýchlejšie kolo až kým sa Fernando Alonso vzadu nerozhodol zabaviť. Španiel zajazdil čas 1:07,694 a Verstappena prekonal o 0,025 sekundy.

Keďže Alonso neskončil v najlepšej desiatke, extra bod za najrýchlejšie kolo nedostal nikto.

dnes 09:34

Toto vyzerá ako cez kopirák. Max Verstappen na VC Talianska 2018 vytláčal Valtteriho Bottasa takmer presne rovnako, ako v nedeľu Landa Norrisa. Aj vtedy došlo ku kolízii.

dnes 08:37

Will Buxton pred pretekmi prezradil, o čom sa klebetí v padoku: Po letnej prestávke by mal Daniela Ricciarda nahradiť Liam Lawson. Austrálčan má preto rokovať s Williamsom o druhú sedačku vedľa Alexa Albona.

Cez víkend sa tiež špekulovalo, že Williamsu už dochádza trpezlivosť so Sainzom, ktorý si ešte stále nevybral, a tak James Vowles rozbehol rokovania s ďalšími.

dnes 08:36

Možno ste aj vy hľadali Lewisa Hamiltona na spoločnej oslavnej fotke Mercedesu. Nájdete ho však na pravej strane, kde bol spolu s rodinou Nikiho Laudu.

dnes 08:36

Presne pre toto je defekt zadnej pneumatiky taký nebezpečný. Landovi Norrisovi behúň zničil difúzor, deflektory aj podlahu. Nečudo, že v pretekoch už nepokračoval. Defekt prednej pneumatiky narobí menšie škody.

Slow mo of Lando’s car after the collision
byu/Able_Tailor_6983 informula1

dnes 08:35

George Russell rozbehol oslavy už v lietadle, v ktorom s ním letel aj Fernando Alonso.

View post on imgur.com

dnes 08:35

Lewis Hamilton bodoval rekordný 300. raz v kariére. Brit však prepisuje už len svoj vlastný rekord. Druhý Fernando Alonso odjazdil “len” 257 bodovaných pretekov.

včera 21:33

Max Verstappen dostal po pretekoch trochu netradičnú otázku.

– Nemohol si ho nechať ísť? Predsa vedieš v priebežnom poradí šampionátu.
– Mohol som aj zostať doma. Som tu, aby som vyhrával, a nie, aby som zbieral druhé miesta. Keď bojujete o víťazstvo, prečo oň nemôžete bojovať tvrdo?

včera 21:32

Najrýchlejšie zastávky v boxoch na VC Rakúska predviedlo Ferrari, ktoré má dokonca pitstopové double. Red Bull so Sergiom Pérezom skončil tretí.

Aj majster tesár sa však občas utne. Zastávka Maxa Verstappena trvala 6,59 sekundy a v podstate vymazala celý Holanďanov náskok pred Landom Norrisom.

včera 20:03

Futbal sledujú aj fanúšikovia Formuly 1. Takto rastie návštevnosť na našom webe počas futbalových aj hokejových prestávok.

Viac správ