logo F1online.skF1online.sk

RN365.com: Haas v Silverstone potvrdí Bearmana

25. júna 2024, 14:12

Portál RacingNews365.com: “Haas v priebehu britskej GP potvrdí Olivera Bearmana ako svojho pilota na rok 2025.”

Ďalšie rýchle správy

dnes 21:05

V ktorých úsekoch získaval Red Bull a kde McLaren? Zdá sa, že na konci roviniek a pri brzdení mal lepšie tempo Red Bull. McLaren mal zas výhodu z hľadiska trakcie a akcelerácie zo zákrut.

dnes 21:04

Alex Albon vypadol už v prvej časti kvalifikácie. “Nedokázal som poskladať dokopy tretiu a štvrtú zákrutu. Trápil som sa s vyvážením a nedarilo sa mi dostať auto okolo zákruty. Snažil som sa hrať s jazdeckým štýlom aj rôznymi nástrojmi, ale nefungovalo to.”

“V šprintovej kvalifikácii s jedným pokusom mi to nevyšlo. Ľutujem, že som medzi prvým tréningom a kvalifikáciou nešiel do väčšieho extrému pri zmenách nastavení, ale nejaké zmeny spravíme a zajtra sa z toho pokúsime vyžmýkať viac,” sľúbil pilot Williamsu, ktorý bude môcť meniť parametre na monoposte po otvorení parc fermé, a síce medzi šprintom a riadnou kvalifikáciou.

dnes 21:03

Prehľad zostávajúcich pneumatík po piatku v Spielbergu: Lewis Hamilton v tréningu nenasadil žiadnu mäkkú sadu, takže o jednu má viac ako jazdci okolo neho.

dnes 21:03

Opäť tu máme tradičnú vizualizáciu toho, ako tesne to dopadlo v kvalifikácii. Max Verstappen mal pred Landom Norrisom výhodu viac než jednej dĺžky vozidla.

dnes 18:07

Sergio Pérez musel svoje ostré kolo odjazdiť takto blízko za Estebanom Oconom…

dnes 18:07

Max Verstappen má od roku 2021 naozaj nepoškvrnené kvalifikačné štatistiky na Red Bull Ringu. V každej kvalifikácii vrátane tých šprintových obsadil prvé miesto.

dnes 18:07

Ako by to vyzeralo, keby každý pilot poskladal do jedného kola svoje najlepšie sektory? Na čele by sa pozície nemenili, ale Lewis Hamilton by preskočil Carlosa Sainza aj Georgea Russella. K dobru by našiel viac než dve desatiny — najviac z celého štartového poľa.

dnes 18:06

Fanúšikovia zazreli Adriana Neweyho na diaľnici. Hádajte, v čom sa viezol? Samozrejme, v Aston Martine Valkyrie, ktorý sám konštruoval.

dnes 14:00

Jos Verstappen k roztržke s Christianom Hornerom ešte prezradil, že celé jazdy mali byť nakrúcané “vrátane záberov z dronu”. Šéf Red Bullu však nechcel vidieť Verstappenovho otca v jednom zo svojich monopostov a “robil všetko preto, aby som sa jázd nezúčastnil”.

“Som z toho veľmi sklamaný. Aký detinský môže byť jeden človek?” pýta sa Jos Verstappen. “Vyzerá to tu ako v škôlke! Myslím si, že to o ňom hovorí dosť.”

Na Prehliadku legiend sa tak nechystá. “Takto do toho nechcem ísť,” ozrejmil a na Hornerovu adresu dodal: “Mám ho už plné zuby!”

dnes 10:26

Podľa holandského novinára Erika van Harena už jednotku MGU-K Maxa Verstappena z Kanady nebude možné použiť. Očakáva sa, že Holanďan nasadí nový kus a prijme penalizáciu straty desiatich priečok v Belgicku.

dnes 10:24

Na Veľkú cenu Rakúska si Red Bull, Haas, Aston Martin, Alpine a Williams nepriniesli žiadne vylepšenia.

McLaren má nové predné krídlo a predné závesy. Mercedes a Sauber predstavia vylepšené spodné zadné krídlo s ambíciou znížiť odpor auta.

Ferrari si pripravilo nový chladiaci panel na krytoch motora s cieľom pokryť chladiace nároky v horúcom a vysoko položenom Spielbergu.

Racing Bulls zas bude chcieť vydolovať nejakú stotinku sekundy z nových deflektorov medzi zadnými kolesami a difúzorom.

Kompletný prehľad nájdete v tomto PDF dokumente od FIA.

dnes 09:13

Carlos Sainz zatiaľ odkladá rozhodnutie o svojej budúcnosti. Preteková trojička je príliš hektická. “Teraz na to nie je vhodný čas. Preteková trojička asi nie je najlepšie obdobie na to, aby som sa vrátil domov a spolu s mojím tímom prijal rozhodnutie, vyložil na stôl všetky možnosti a dôkladne sa zamyslel, čo je najlepšie pre mňa, moju budúcnosť a moju kariéru. Takže teraz na to nie je vhodná doba.”

dnes 09:12

Štrkové pásy si už začínajú plniť svoju úlohu. Takto to vyzeralo dnes počas jázd Formuly 3.

včera 13:55

Už o mesiac sa začínajú olympijské hry. Motoršport na nich stále chýba a je možné, že ho na nich ani nikdy neuvidíme. Max Verstappen však dostal teoretickú otázku, či by sa ich zúčastnil. Odvetil, že motoršport na olympiáde nie je preňho a radšej by si preteky pozrel doma z gauča.

včera 13:55

Kuan-jü Čou na tlačovej konferencii potvrdil slová Kevina Magnussena z minulého týždňa o tom, že predstavuje “zátku vo fľaši”.

“Zatiaľ sa o ničom nerozhodlo,” hovorí o svojej budúcnosti Kuan-jü Čou. “Všetci čakáme na Carlosovo rozhodnutie.”

včera 13:54

Ak Júki Cunoda zavesí kariéru pretekára na klinec, bol by z neho dobrý zamestnávateľ.

– Chcel by si, aby bol tvoj budúci tímový kolega mladý alebo skúsený?
– Oboje!

Viac správ