logo F1online.skF1online.sk

Vizualizácia: Kvalifikačné kolá Leclerca a Piastriho

26. mája 2024, 09:28

Kde získal Charles Leclerc pole position? Nasledujúca vizualizácia ukazuje, že medzi Leclercom a Piastrim to bolo veľmi vyrovnané až do poslednej zákruty. Z nej však lepšie vystrelilo Ferrari.

Ďalšie rýchle správy

dnes 11:26

Helmut Marko v rozhovore pre Le Journal de Montreal potvrdil, že o Júkiho Cunodu sa zaujímali konkurenčné tímy. “Júki sa od svojho príchodu do F1 veľmi zmenil. Naozaj sa zlepšil. Je to emocionálny jazdec a dokázal minimalizovať chyby. Zaujímali sa oňho aj ďalšie tímy. Je mladý a zapadá do nášho tímu. Preto sme s ním práve predĺžili zmluvu o ďalší rok.”

dnes 11:17

Španielsky pretekár Carlos Sainz v jednom zo svojich posledných rozhovorov povedal pre španielske médiá zaujímavú vec. “V tomto roku máme vo Formule 1 20 jazdcov. V budúcom roku prídu len dvaja noví a zvyšných 18 zostane.” Žeby vedel viac o príchode Olivera Bearmana a Kimiho Antonelliho?

Carlos Sainz Podcast

dnes 11:11

Keďže budúcoročná sezóna začne v Austrálii, nie v Bahrajne, niektoré tímy navrhujú, aby sa predsezónne testy vrátili do Barcelony, čo by bolo úspornejšie riešenie (ekologicky aj ekonomicky). Podľa Auto Motor und Sport však sedem z desiatich tímov napriek tomu trvá na Bahrajne.

dnes 11:07

Charles Leclerc pogratuloval Antoniovi Fuocovi k jeho víťazstvu v Le Mans. Bývalí tímoví kolegovia z tímu Prema sú dobrí priatelia a Monačan dokonca svojho času povedal, že by chcel s Fuocom nastúpiť na 24 hodín Le Mans. “Som za teba veľmi šťastný. Zaslúžiš si to, lebo si skvelý. Tvoje otec je tam hore veľmi šťastný.”

dnes 10:31

Charles Leclerc ponesie olympijský oheň pri jeho návšteve v Monaku.

včera 16:41

Pódiová ceremónia na Circuit de la Sarthe. Antonio Fuoco, Miguel Molina a Nicklas Nielsen vyhrávajú 24 hodín Le Mans. Na druhom mieste skončila posádka Toyoty s číslom 7 – Kobajaši, López, de Vries -, na treťom druhé Ferrari s posádkou: Calado, Giovinazzi, Pier Guidi.

včera 14:41

Nádejný poľský pretekár Kacper Sztuka končí v juniorskom programe Red Bullu. Vraj s jeho výkonmi panovala spokojnosť – vrátane bývalého inžiniera Sebastiana Vettela Guillauma Rocquelina -, ale Helmut Marko sa bez udania dôvodu či porady s druhými rozhodol vyhodiť Sztuku z akadémie.

včera 14:09

Ferrari je najlepšej ceste obájiť vlaňajší primát na 24 hodín Le Mans. Dve hodiny pred koncom vedie posádka s číslom 50: Fuoco – Molina – Nielsen, ktorej to vlani nevyšlo. Na druhom mieste sa držia vlaňajší víťazi v druhom Ferrari s číslom 51.

15. júna 2024, 16:40

Hádanka na dnešný večer. Koľko konských síl vidíte na tomto zábere?

15. júna 2024, 16:37

Ferrari sa v doterajšom priebehu sezóny WEC nedarilo. V Le Mans však zažili autá so vzpínajúcim sa koníkom snový štart. Z pole position štartujúce Porsche Penske rýchlo podľahlo obom Ferrari.

15. júna 2024, 16:15

Andrea Kimi Antonelli dostane superlicenciu a Colton Herta nie? Americký pretekár je opäť predmetom diskusií ako jazdec, ktorý doplatil na pravidlá FIA. Reportér F1 TV Will Buxton však hovorí: “Pravda je taká, že Antonelli pozbieral dostatok bodov, ale pred zmenou pravidiel ich pre nízky vek ich nemohol využiť. Herta nikdy nepozbieral dostatok bodov. To je skrátka krutá realita.”

15. júna 2024, 13:00

V Le Mans sa svetu ukázal aj nový vodíkový špeciál projektu MissionH24. Aj keď jazdil na mokrej trati, budúcnosť zatiaľ nevyzerá byť zvlášť rýchla.

15. júna 2024, 12:57

V rámci predvádzacích jázd sa v Le Mans ukázala aj futbalová legenda Zinedine Zidane, ktorý si zajazdil s hyperautom Alpine Alpenglow.

15. júna 2024, 12:55

Najrýchlejším mužom ranného tréningu v Le Mans sa stal Robert Kubica na zákazníckom Ferrari tímu AF Corse. Nečakané problémy postihli Toyotu, ktorá sa zrazila so sesterským Lexusom z kategórie LMGT3.

15. júna 2024, 11:10

Dnes o 16:00 štartujú legendárne preteky na 24 hodín Le Mans. Z pole position štartuje Porsche Penske s číslom 6 pred posádkou Cadillacu s číslom 3 a oboma Ferrari.

15. júna 2024, 11:06

Vtipná výmena medzi Charlesom Leclercom a jeho inžinierom po nehode Logana Sargeanta.

Leclerc: „Čo chcú robiť s tým autom? Nechajú ho tu na výstavu, alebo čo sa to deje?“
Bozzi: „Nahlásime to.“
Leclerc: „No, dúfam, že si to všimli…“

Viac správ