logo F1online.sk

Lewis Hamilton sa predstavil na MET Gala

7. mája 2024, 06:26

Lewis Hamilton po pretekoch v Miami vyrazil do New Yorku na podujatie MET Gala, kde sa predstavil v čiernom odeve odevnej značky Burberry, ktorý je inšpirovaný príbehom prvého černošského záhradníka vo Walese Johna Ystumllyna.

Ďalšie rýchle správy

dnes 12:05

FIA oficiálne potvrdila správy, že Fernando Alonso bude štartovať z boxovej uličky. Tím sa rozhodol zmeniť nastavenia predného zavesenia.

dnes 10:28

K večernej trojhodinovej jazde na virtuálnej 24-hodinovke Max Verstappen ráno pridal ďalšie dve hodiny. Svojmu tímu dnes navýšil náskok o približne desať sekúnd a pohodlne vedie.

Na streame s ním pôvodne chceli spraviť aj rozhovor, ale Holanďan musel utekať na okruh. O necelých päť hodín už totiž bude pretekať na VC Emilia Romagna.

dnes 10:02

A teraz sledujte, ako Maxovi Verstappenovi pomohol zákryt Nica Hülkenberga na začiatku jeho kola.

V tejto vizualizácii si zároveň môžeme všimnúť, aký mal nanič výjazd z poslednej zákruty.

dnes 09:37

Dnešné víťazné trofeje sú spomienkou na Ayrtona Sennu a Rolanda Ratzenbergera. Uprostred zadnej strany môžeme vidieť srdce, v ktorom sú prilby Sennu a Ratzenbergera, ich mená a číslo 30 na pamiatku 30. výročia tragédie.

Okolo srdca sú na každej trofeji mená držiteľov pódií z predchádzajúcich rokov. Na víťaznej trofeji sú to mená víťazov, na trofeji pre druhé miesto zas mená držiteľov druhých miest. To isté platí aj pre tretiu priečku.

Miesto určené pre rok 2023 je venované všetkým ľuďom z regiónu, ktorý postihli minuloročné povodne.

dnes 08:54

Ako sa vám vstávalo? Maxovi zrejme dobre, lebo už sedí za volantom a po včerajšom trojhodinovom stinte opäť jazdí na 24-hodinovke!

dnes 08:49

Fernando Alonso bude podľa španielskych médií štartovať z boxov. Aston Martinu sa vraj po sobotňajších problémoch nepodarilo nahradiť poškodené komponenty identickými kusmi, a tak boli nútení porušiť pravidlá parc fermé.

dnes 08:33

Oscar Piastri stratil v kvalifikácii na Maxa Verstappena jednu dĺžku vozidla. Lando Norris zas do cieľa prichádzal za úrovňou predného kolesa svojho kolegu.

dnes 08:32

Kevin Magnussen bol v sobotu u komisárov vypovedať o blokovaní zo strany Oscara Piastriho: “Bolo fajn opäť vidieť komisárov a uistiť sa, že sa im dobre darí. Bolo by to čudné, keby som komisárov celý víkend vôbec nevidel.”

Martin Brundle už počas víkendu v Miami žartoval, že Magnussen už musí mať u komisárov vlastnú stoličku.

dnes 08:32

Max Verstappen po kvalifikácii spomínal, že musel reagovať na neslušné gestá jedného fanúšika a ukázať mu prostredník. Takto to vyzeralo z kokpitu.

Max’s middle finger to the fan who was “doing some different things” to him
byu/OutlandishnessPure2 informula1

včera 23:35

McLaren je jediný tím, ktorý zakaždým postúpil do Q3. Všetky ostatné stajne aspoň raz vypadli v Q1 alebo v Q2. Najčastejšie sa to deje Alpinu.

včera 23:34

Charles Leclerc s Carlosom Sainzom prednedávnom absolvovali fotenie pre časopis Vogue. Monačan dostal vo fanzóne otázku, či by chcel spraviť kariéru v modelingu. “Ak mám byť úprimný, oni nás nútia!” rozosmial sa.

včera 23:34

Víkend NASCAR poznačil dážď a pršalo naozaj výdatne. Na trati bolo vody doslova po kolená.

Ďalšie rýchle správy