logo F1online.sk

Skočí Lando do jazierka pri továrni McLarenu?

6. mája 2024, 14:44

Pekná pripomienka Landovi. Ešte v roku 2020 povedal, že keď vyhrá prvé preteky, skočí do jazierka pri továrni McLarenu vo Wokingu. Nuž, to si radi pozrieme.

Ďalšie rýchle správy

dnes 08:33

Oscar Piastri stratil v kvalifikácii na Maxa Verstappena jednu dĺžku vozidla. Lando Norris zas do cieľa prichádzal za úrovňou predného kolesa svojho kolegu.

dnes 08:32

Kevin Magnussen bol v sobotu u komisárov vypovedať o blokovaní zo strany Oscara Piastriho: “Bolo fajn opäť vidieť komisárov a uistiť sa, že sa im dobre darí. Bolo by to čudné, keby som komisárov celý víkend vôbec nevidel.”

Martin Brundle už počas víkendu v Miami žartoval, že Magnussen už musí mať u komisárov vlastnú stoličku.

dnes 08:32

Max Verstappen po kvalifikácii spomínal, že musel reagovať na neslušné gestá jedného fanúšika a ukázať mu prostredník. Takto to vyzeralo z kokpitu.

Max’s middle finger to the fan who was “doing some different things” to him
byu/OutlandishnessPure2 informula1

včera 23:35

McLaren je jediný tím, ktorý zakaždým postúpil do Q3. Všetky ostatné stajne aspoň raz vypadli v Q1 alebo v Q2. Najčastejšie sa to deje Alpinu.

včera 23:34

Charles Leclerc s Carlosom Sainzom prednedávnom absolvovali fotenie pre časopis Vogue. Monačan dostal vo fanzóne otázku, či by chcel spraviť kariéru v modelingu. “Ak mám byť úprimný, oni nás nútia!” rozosmial sa.

včera 23:34

Víkend NASCAR poznačil dážď a pršalo naozaj výdatne. Na trati bolo vody doslova po kolená.

včera 21:47

Georgeovi Russellovi chýbalo 0,001 sekundy na to, aby predbehol Carlosa Sainza. Keďže desať kíl je ekvivalentom troch desatín na kolo, tak rozhodlo približne 35 gramov.

“Vždy je to mrzuté, keď je to také tesné s autom vpredu,” skonštatoval George Russell. “V skutočnosti som tento víkend o pol kila príliš ťažký! Nikdy by ste nepovedali, že toto rozhodne, ale pol kila by ma posunulo na piate miesto, z ktorého by následne bolo štvrté [po treste pre Piastriho]. Takže budem z toho viniť môj sendvič z obeda!”

včera 21:45

Lewis Hamilton si po kvalifikácii takto obzeral Ferrari Charlesa Leclerca.

včera 21:44

V Imole zostal aj otec Sebastiana Vettela Norbert, ktorý sa odel do trička so spomienkou na Ayrtona Sennu.

včera 20:56

Max Verstappen má už prvú časť sobotňajšieho programu za sebou. Teraz si sadol do simulátora. Pustil sa do svojho prvého stintu na virtuálnej 24-hodinovke na Nürburgringu.

včera 17:44

Max Verstappen vyrovnal osem pole position v rade Ayrtona Sennu. Takto teda vyzerajú po dnešku historické tabuľky. Sedem pole position v rade vybojovali v histórii F1 štyria muži.

včera 17:42

Komisári v F3 najprv potrestali Olivera Goetheho päťsekundovou penalizáciou a dali víťazstvo Noelovi Leónovi. Potom si to rozmysleli a trest zrušili. Víťazom je tak nakoniec Goethe.

Ďalšie rýchle správy