logo F1online.sk

Leclerc šiel do toho s mentalitou hráča

4. mája 2024, 23:45

Charles Leclerc na margo svojho posledného kola: “Šiel som all-in, ale možno to bolo príliš,” usmieval sa.

Ďalšie rýchle správy

dnes 12:02

Technický riaditeľ Ferrari Enrico Cardile mal nehodu na motorke a vynechá podujatie v Imole.

dnes 12:01

Transparenty talianskych fanúšikov bavia internet.

dnes 11:26

Tréningy na Indy 500 sú plné tvrdých nehôd. Takto sa vzniesol do vzduchu Nolan Siegel.

dnes 11:21

Totálne chaotické prvé preteky Formuly 3 vyhral Noel León. Videli sme štyri výjazdy safety caru a hromadu penalizácií. Radšej si teda počkajme, či tieto výsledky zostanú v platnosti.

dnes 01:05

Žeby sa Eddie Jordan preriekol a vyzradil, že Adrian Newey bude v budúcej sezóne pôsobiť v McLarene?

Na spoločnej tlačovke s Adrianom Neweym rozprával o tom, že obaja chodia často na bicykel a Newey je na ňom veľmi rýchly. “Má však naprd bicykel, takže na budúci rok od Zaka — alebo kto to bude —, vypýtame poriadny bicykel, ktorý bude súčasťou kontraktu.”

dnes 01:04

A ak máme veriť analýze F1.com aj z hľadiska kvalifikačného tempa, tak Ferrari bude mať v sobotu výhodu taktiež o 0,06 sekundy na kolo.

dnes 01:01

Podľa analýzy pretekových simulácií z dielne F1 by v nedeľu mal byť najrýchlejší Red Bull, ale len tesne pred Ferrari. To by znamenalo, že rozhodnúť môže kvalifikácia.

dnes 01:01

Komu zostávajú aké pneumatiky pred štartom sobotňajšieho programu? Tu je prehľad.

dnes 01:00

Šéfovia tímov si v piatok vyrazili na spoločnú večeru. Racing Bulls mali dvojité zastúpenie vďaka šéfovi tímu Laurentovi Mekiesovi a generálnemu riaditeľovi Peterovi Bayerovi.

Za Formulu 1 prišiel domáci rodák z Imoly Stefano Domenicali, ktorý azda aj dal tip na dobrú reštauráciu.

Na večeri sa ukázal aj šéf Pirelli Mario Isola.

A ako vidíte, Frédéric Vasseur určite zas robil neplechu.

včera 19:31

V kvalifikácii Formuly 2 sa diali veci. Komisári najskôr zmazali časy Oliverovi Bearmanovi a Andreovi Kimimu Antonellimu, ktorí sa tak prepadli na šestnáste a osemnáste miesto.

O tri hodiny neskôr však Bearman a Antonelli vstali z mŕtvych. Komisári im časy vrátili, nuž v nedeľu budú štartovať druhý a štvrtý.

Roman Staněk sa po dvoch penalizáciách tešil z postupu na piatu priečku, no po náprave zo strany FIA je siedmy. Do šprintu tak vyštartuje zo štvrtého miesta.

včera 19:21

Komisári dnes boli milosrdní. Júki Cunoda dostal za nesprávny tréning štartu napomenutie.

Sergio Pérez zas po zablokovaní Charlesa Leclerca vyviazol bez trestu: “Všetky strany sa zhodli, že vzhľadom na to, že šlo len o tréning, si tento incident nevyžiadal udelenie penalizácie.”

včera 18:41

Max Verstappen bol nahnevaný už aj bez tohto incidentu. Keď ho teda Lewisa Hamilton zablokoval, takto pred ním zamával s autom, pribrzdil a jasne mu odkázal, že to sa nemá robiť.

Ďalšie rýchle správy