logo F1online.sk

Conor Moore ukázal, ako prebiehajú rokovania s Adrianom Neweym

2. mája 2024, 23:55

Imitátor Conor Moore potešil všetkých formulových fanúšikov ďalším videom. Myslíme si však, že rokovania s Adrianom Neweym v súčasnosti prebiehajú veľmi podobne.

Ďalšie rýchle správy

dnes 09:13

Aston Martin si do Imoly priviezol vskutku zaujímavé predné krídlo s takýmto “véčkom”. Viac detailov o nasadených novinkách by sme sa mali dozvedieť dnes pred obedom.

dnes 00:25

Ďalšia formulová hviezda na Slovensku! EisKing TOUR 14. júla v Bratislave bude opäť nadupaná. Števo Eisele a Josef Král privítajú bývalého šéfa Haasu Günthera Steinera.

dnes 00:22

Takto vyzerá storočný pretekár. George Russell v Imole popreháňal automobil Mercedes-Benz, ktorý v roku 1924 vyhral legendárnu Targa Florio.

dnes 00:20

Vo Variante Alta sa tento víkend môžeme tešiť aj na takýto parádny dynamický záber kamery.

dnes 00:16

Ak sledujete priame prenosy na televízii Sky, tak vedzte, že Davida Crofta nahradí tento víkend Harry Benjamin. Bude to jeho premiéra a zároveň prvá z troch veľkých cien v tomto roku, ktorú odkomentuje.

včera 19:01

Ako Sebastian Vettel opäť všetkých spojil.

včera 18:13

30 rokov po tragických úmrtiach Ayrtona Sennu a Rolanda Ratzenbergera sa zhromaždil celý padok F1, aby im vzdal hold.

včera 15:55

Sebastian Vettel navštívil svoj bývalý tím Aston Martin.

včera 15:45

Piatok a sobota v Imole by mali byť slnečné a suché. Podľa meteorológa Steffena Dietza však stúpa pravdepodobnosť, že v nedeľu bude pršať.

včera 15:11

Podľa talianskeho denník Gazzetta dello Sport uvažuje automobilka Audi nad Pierrom Gaslym pre prípad, že by sa jej nepodarilo zlanáriť Carlosa Sainza.

včera 12:23

Pierre Gasly si zajazdil s prvým monopostom Ayrtona Sennu. Po Silverstone popreháňal Toleman TG183, ktorý sa zaradil do siene slávy F1 napriek faktu, že nevyhral jediné preteky.

včera 12:21

Dnešok bude do značnej miery o vylepšeniach Ferrari. Takto porovnal nový a starý balík známy novinár Albert Fabrega.

Ďalšie rýchle správy