logo F1online.sk

Hororová nehoda v americkom juniorskom šampionáte

27. apríla 2024, 14:14

Na americkom okruhu Barber došlo k hororovej nehode v juniorskej sérii USF Pro. Pilotka Ava Dobsonová takto narazila do Bruna Ribeira, ktorý po hodinách zostal stáť na trati v nebezpečnej pozícii. Obaja účastníci nehody sú našťastie v poriadku.

Ďalšie rýchle správy

dnes 11:41

Ďalšie zábery z dnešného testovania krytov kolies do dažďa vo Fiorane.

Authur Leclerc (F1-75) & Oliver Bearman (SF-24) Testing in Fiorano
byu/Puzzleheaded-Rain230 informula1

dnes 11:37

Oscar Piastri v poslednom kole VC Miami takto predbehol Kuan-jü Čoua na brzdy.

Last lap pass by Oscar on Zhou
byu/Able_Tailor_6983 informula1

dnes 11:34

Aj po Miami zostáva Charles Leclerc jediným pilotom, ktorý finišoval v najlepšej štvorke vo všetkých pretekoch v doterajšom priebehu sezóny.

dnes 11:32

Zdá sa, že v Imole zanevreli asfaltové výjazdové zóny. Podľa týchto obrázkov došlo k rozšíreniu štrkových zón na kľúčových miestach.

dnes 11:22

Pri všetkej tej akcii na trati v Miami sa takmer zabudlo na divoký súboj pilotov Alpinu v prvom kole. Pierre Gasly a Esteban Ocon ukázali, že do sekcie zákrut jedenásť až šestnásť sa aj dnes vojdú dva monoposty vedľa seba.

včera 23:32

Real Madrid postúpil do finále Ligy majstrov po víťazstve 2:1 nad Bayernom Mníchov. Fernando Alonso bol pri tom! Španielsky pretekár je aj veľkým futbalovým fanúšikom.

Mimochodom, Realu Madrid fandí aj ďalší pilot v štartovom poli Carlos Sainz.

Prehra Bayernu zas bude mrzieť Nica Hülkenberga, Nica Rosberga a Adriana Sutila, ktorí sa označujú za fanúšikov bavorského klubu.

včera 13:14

Šteniatko Charlesa Leclerca dostalo v Miami vlastnú priepustku do padoku.

včera 13:14

Max Verstappen sa stal prvým jazdcom v histórii, ktorý si zo súťažného víkendu odniesol najviac majstrovských bodov napriek tomu, že veľkú cenu nevyhral. Podarilo sa mu to vďaka víťazstvu v šprinte a skutočnosti, že Lando Norris v sobotu nebodoval.

7. mája 2024, 15:49

Do najlepšej desiatky Veľkej ceny Miami sa prebojovali samí víťazi, len jeden jazdec bol bez triumfu. Vo svojej kariére ešte nedokázal vyhrať Júki Cunoda, ktorý obsadil siedme miesto.

7. mája 2024, 15:48

Max Verstappen dostal pred pretekmi otázku o atmosfére a Donaldovi Trumpovi, ktorý prišiel na VC Miami. “Dobré je, že všetci sa pozerajú naňho a neotravujú mňa.”

7. mája 2024, 10:17

Esteban Ocon v nedeľu získal prvý majstrovský bod pre svoju stajňu. Lewis Hamilton mu prišiel zagratulovať do parc fermé.

Lewis congratulates Esteban

7. mája 2024, 10:17

Fred Vasseur je skvelý parťák. Takto prišiel na tímové fotenie McLarenu a keď mu Zak Brown hodil oranžovú šiltovku, okamžite si ju nasadil so šiltom vzad.

Ďalšie rýchle správy