logo F1online.sk

Do dražby ide Honda NSX Ayrtona Sennu

24. apríla 2024, 22:41

Do dražby smeruje ďalšia absolútna rarita. Pôvodná Honda NSX bola obľúbeným automobilom veľkého Ayrtona Sennu. Teraz ide do predaja jeho vlastná Honda NSX. Cena 500-tisíc libier nám pritom nepripadá taká obrovská.

Ďalšie rýchle správy

dnes 12:18

Lando Norris dostal na detektore lži otázku, či sa považuje za najlepšieho britského jazdca na štartovom rošte. Najskôr sa otrávene zatváril, no odpovedal “áno”.

Detektor zaprotestoval a Norris uznal, že za najlepšieho Brita na rošte považuje Lewisa Hamiltona.

dnes 12:18

Monoposty zo ženskej F1 Akadémie vyzerajú popri autách F1 ako pre deti. Na tejto koláži vidieť porovnanie ich veľkostí.

The size difference between an F1 car and an F1 Academy car.
byu/carloselcoco informula1

dnes 10:08

Charles Leclerc bol v šprintovej kvalifikácii jediným jazdcom, ktorý poskladal svoje ideálne kolo s osobným maximom vo všetkých troch sektoroch.

Všetci ostatní by sa dokázali zlepšiť; Lando Norris by mal dokonca šprintovú pole position!

dnes 10:07

Valtteri Bottas príde na štarte dnešného šprintu o tri miesta za zablokovanie Oscara Piastriho v šprintovej kvalifikácii. Fínsky jazdec sa prepadne z osemnástej priečky na poslednú za oba Williamsy.

včera 20:51

Reportér Will Buxton naznačil, že v Imole by do kokpitu Williamsu mohol naskočiť Andrea Kimi Antonelli. “Pokiaľ viem, tak Mercedes už požiadal o výnimku na pôde FIA. Antonelli by o pár týždňov mohol debutovať vo Williamse miesto Sargeanta. Zdroje sa zdajú byť dosť spoľahlivé.”

včera 20:45

Piloti Ferrari dorazili na okruh takto štýlovo.

včera 20:44

Adrian Newey dostal v garáži Red Bullu “standing ovation”. Toto bude pravdepodobne jeho posledný víkend na boxovom múre tímu.

včera 20:42

Piloti Ferrari, McLarenu, Aston Martinu a Sauberu nasadia v Miami nové pohonné jednotky. Keďže neprekročili povolený počet, nedostanú žiadne tresty.

včera 20:40

Šéf McLarenu Zak Brown nemá o svojho dobrého priateľa Adriana Neweyho záujem. “Naším plánom je pokračovať v tom, čo robíme. Som spokojný s tým, čo robí Andrea Stella a tím na ceste za titulom.” Brown zároveň priznal, že Oscar Piastri bude mať tento víkend na aute len časť noviniek.

včera 20:37

Výpočet vylepšení McLarenu v Miami je vskutku neuveriteľný. Tím priviezol až deväť nových položiek. Viac noviniek má z top tímov aj Mercedes a Aston Martin.

včera 15:37

Sergio Pérez pre mexické médiá: “Adrian patril k najbližším ľuďom, akých som v Red Bulle mal. Podľa mňa skončí vo Ferrari.”

včera 15:34

Taliansky reportér Piergiuseppe Donadoni: “Sainz neodpovedal Audi, pretože je tu konkrétny záujem od Red Bullu. Horner to považuje za dobrú alternatívu, najmä pre prípad odchodu Verstappena. Prvým konečným termínom je Veľká cena Monaka.”

Ďalšie rýchle správy