logo F1online.sk

Ricciardov trest sa vzťahuje na preteky, nie šprint

24. apríla 2024, 14:54

Daniel Ricciardo dostal pred VC Miami trest straty troch miest na štarte. Pre úplnosť dodáme, že trest sa aplikuje na nedeľné preteky, nie na sobotný šprint.

Ďalšie rýchle správy

včera 20:34

Top tímy sa na rovinkách v Miami práve neblysli. Posledný upgrade Aston Martinu zrejme priniesol aj zníženie odporu vzduchu.

včera 20:31

Predstavte si, že na dlhý zoznam celebrít v Miami sa zapísal aj bývalý americký prezident a dnes aj prezidentský kandidát Donald Trump.

včera 17:45

Ceny na Veľkej cene Miami skutočne nie sú pre ľudí so slovenským platom. Len za nachos zaplatíte 180 dolárov.

včera 15:44

Nemecký Auto Motor und Sport: “Andrea Kimi Antonelli nenahradí v Imole Logana Sargeanta. Budúci týždeň však bude taliansky mladík testovať v Silverstone s monopostom z roku 2022. A s ním aj Mick Schumacher?” Žeby Mercedes podnikol porovnávací test ako zo starej školy?

včera 15:42

Aj keď Alpine nepriniesol do Miami žiadne vylepšenia, podľa informácií Auto Motor und Sport sa inžinierom opäť podarilo odľahčiť monopost. Ten je vraj prvýkrát v tejto sezóne hmotnostnom limite.

včera 14:24

Racing Bulls sú jediným tímom, ktorý sa v porovnaní s minuloročnou kvalifikáciou v Miami nedokázal zlepšiť. Najväčší skok spravil Williams, ktorý našiel 1,208 sekundy k dobru.

Miami Sprint Qualifying vs Grand Prix Qualifying improvement.
byu/FormulaStatAnalysis informula1

včera 14:24

Podľa pretekových analýz bude Red Bull v pretekoch najrýchlejší s náskokom 0,25 sekundy na Ferrari. Tretím najsilnejším tímom má byť Aston Martin.

How is this possible?!
byu/XanBeX informula1

včera 14:23

V ktorej zákrute získal Max Verstappen na Charlesa Leclerca a kde strácal? Táto vizualizácia nám dá jasnú odpoveď na túto otázku.

včera 00:26

Družný pozdrav Adriana Neweyho a Piera Ferrariho. V Miami je prítomný aj prezident automobilky Benedetto Vigna.

včera 00:24

Adrian Newey pred štartom šprintu takto skúmal Ferrari.

4. mája 2024, 23:45

Charles Leclerc na margo svojho posledného kola: “Šiel som all-in, ale možno to bolo príliš,” usmieval sa.

4. mája 2024, 23:44

Max Verstappen získal pole position pomerne jednoznačne, ale medzi Leclercom a najmä Sainzom a Pérezom to bolo nesmierne tesné, no veď posúďte sami.

Ďalšie rýchle správy