logo F1online.sk

Verstappen bez ceny Laureus, vyhral Djoković

24. apríla 2024, 09:32

Tento rok sa Maxovi Verstappenovi neušla cena Športovec roka Laureus, ktorú získal v roku 2022. I napriek tomu, že vyhral 19 veľkých cien z 22 a viac skutočne urobiť nemohol, ho predbehol tenista Novak Djoković. Pre víťaza troch minuloročných grand slamov je to už piate ocenenie Laureus.

Medzi nominovanými boli aj futbalisti Lionel Messi a Erling Haaland, skokan o žrdi Armand Duplantis a šprintér Noah Lyles.

Ďalšie rýchle správy

dnes 00:43

Charles Leclerc prekonal Nikiho Laudu v počte pódií s Ferrari. Po dnešku ich má už 33.

dnes 00:41

Landovi Norrisovi prišiel zagratulovať aj Donald Trump. Návšteva exprezidenta, ale v prvom rade prezidentského kandidáta a aktívneho politika nepotešila všetkých, keďže Formula 1 aj McLaren o sebe prehlasujú, že sú apolitické organizácie. Tím už návštevu Trumpa stručne vysvetlil pred pretekmi.

Lando being congratulated by Trump
byu/slutforpringles informula1

dnes 00:39

Charles Leclerc odjazdil Veľkú cenu Miami bez nápoja. Vraj mu nefungoval už od zahrievacieho kola. V Miami bolo dnes takmer 30 stupňov Celzia.

Charles raced without water; didn’t have water since formation lap

včera 20:34

Top tímy sa na rovinkách v Miami práve neblysli. Posledný upgrade Aston Martinu zrejme priniesol aj zníženie odporu vzduchu.

včera 20:31

Predstavte si, že na dlhý zoznam celebrít v Miami sa zapísal aj bývalý americký prezident a dnes aj prezidentský kandidát Donald Trump.

včera 17:45

Ceny na Veľkej cene Miami skutočne nie sú pre ľudí so slovenským platom. Len za nachos zaplatíte 180 dolárov.

včera 15:44

Nemecký Auto Motor und Sport: “Andrea Kimi Antonelli nenahradí v Imole Logana Sargeanta. Budúci týždeň však bude taliansky mladík testovať v Silverstone s monopostom z roku 2022. A s ním aj Mick Schumacher?” Žeby Mercedes podnikol porovnávací test ako zo starej školy?

včera 15:42

Aj keď Alpine nepriniesol do Miami žiadne vylepšenia, podľa informácií Auto Motor und Sport sa inžinierom opäť podarilo odľahčiť monopost. Ten je vraj prvýkrát v tejto sezóne hmotnostnom limite.

včera 14:24

Racing Bulls sú jediným tímom, ktorý sa v porovnaní s minuloročnou kvalifikáciou v Miami nedokázal zlepšiť. Najväčší skok spravil Williams, ktorý našiel 1,208 sekundy k dobru.

Miami Sprint Qualifying vs Grand Prix Qualifying improvement.
byu/FormulaStatAnalysis informula1

včera 14:24

Podľa pretekových analýz bude Red Bull v pretekoch najrýchlejší s náskokom 0,25 sekundy na Ferrari. Tretím najsilnejším tímom má byť Aston Martin.

How is this possible?!
byu/XanBeX informula1

včera 14:23

V ktorej zákrute získal Max Verstappen na Charlesa Leclerca a kde strácal? Táto vizualizácia nám dá jasnú odpoveď na túto otázku.

včera 00:26

Družný pozdrav Adriana Neweyho a Piera Ferrariho. V Miami je prítomný aj prezident automobilky Benedetto Vigna.

Ďalšie rýchle správy