logo F1online.sk

Nico Rosberg určil TOP 5 jazdcov histórie

22. apríla 2024, 18:12

Nico Rosberg počas víkendu určil svoju jazdeckú TOP 5 histórie Formuly 1. Kto sa do nej prebojoval? Okrem Maxa Verstappena aj Ayrton Senna, Michael Schumacher, Juan Manuel Fangio a Lewis Hamilton.

Ďalšie rýchle správy

dnes 15:37

Sergio Pérez pre mexické médiá: “Adrian patril k najbližším ľuďom, akých som v Red Bulle mal. Podľa mňa skončí vo Ferrari.”

dnes 15:34

Taliansky reportér Piergiuseppe Donadoni: “Sainz neodpovedal Audi, pretože je tu konkrétny záujem od Red Bullu. Horner to považuje za dobrú alternatívu, najmä pre prípad odchodu Verstappena. Prvým konečným termínom je Veľká cena Monaka.”

dnes 15:27

Lando Norris a tržná rana na jeho nose, ktorú si priniesol z večierka v Amsterdame. Pred novinármi v Miami celú situáciu zľahčoval. Vraj sa poranil na kúsku rozbitého skla.

dnes 15:24

Občas máme pocit, že Frédéric Vasseur po príchode do Ferrari trchu zvážnel, ale potom urobí niečo také.

dnes 00:00

Organizátorov v Miami príliš neteší, že symbolom ich podujatia sa stal falošný prístav. Nebojte sa, aj v tomto roku “kotvia” jachty na namaľovanej vode, takže možno najväčší bizár celej F1 je na svojom mieste.

včera 23:57

Pánom vo Ferrari modrá vskutku pristane. Podľa všeobecného názoru to už príliš neplatí o ich aute.

včera 23:55

Imitátor Conor Moore potešil všetkých formulových fanúšikov ďalším videom. Myslíme si však, že rokovania s Adrianom Neweym v súčasnosti prebiehajú veľmi podobne.

včera 23:51

Bývalá hlavná strategička Ferrari či Sauberu Ruth Buscombová sa vydala na dráhu televíznej analytičky. Po novom bude pôsobiť ako expertka F1 TV.

včera 23:50

Dobré správy z Williamsu. Tím má v Miami konečne k dispozícii aj náhradné šasi. Prvýkrát v sezóne tak sú k dispozícii tri kusy a nikomu bezprostredne nehrozí, že preteky bude sledovať v televízii.

včera 23:48

Ako veľmi zaujímali médiá vyjadrenia Maxa Verstappena k súčasnej situácii v Red Bulle?

včera 17:16

Španielsky komentátor televízie DAZN Antonio Lobato tvrdí, že Carlos Sainz s definitívnou platnosťou odmietol Audi. “Audi a Sauber už čoskoro oznámia, kto doplní Nica Hülkenberga v kokpite tímu v roku 2025. Carlos Sainz sa rozhodol neprijať ponuku a vôbec sa nevyjadril v stanovenom termíne.” Podľa Lobatových slov mal španielsky pretekár na stole finančne atraktívnu ponuku, ale rozhodol sa riskovať a dúfať v miesto v lepšom tíme.

včera 17:12

Reportér Will Buxton hlási nepokoje v tíme Sauber: “V tíme vypukli nepokoje po tom, čo medzi Čínou a Miami došlo k niekoľkým kľúčovým zmenám. Valtteri Bottas má nového pretekového inžiniera, čo bolo prudko neočakávané.”

Ďalšie rýchle správy