logo F1online.sk

Do Formuly 1 sa tlačia ďalšie dve ázijské krajiny

22. apríla 2024, 18:13

Po Veľkej cene Číny bude mať Stefano Domenicali pomerne rušný program. Podľa portálu racingnews365.com navštívi ďalšie dve ázijské krajiny, v ktorých bude diskutovať o možnosti zorganizovania novej veľkej ceny.

Jednou z nich je Thajsko, čo priznal aj thajský vládny hovorca Čai Wačarong, a tou druhou má byť Južná Kórea, v ktorej kráľovná motoršportu pretekala medzi sezónami 2010 a 2013.

Ďalšie rýchle správy

dnes 20:51

Reportér Will Buxton naznačil, že v Imole by do kokpitu Williamsu mohol naskočiť Andrea Kimi Antonelli. “Pokiaľ viem, tak Mercedes už požiadal o výnimku na pôde FIA. Antonelli by o pár týždňov mohol debutovať vo Williamse miesto Sargeanta. Zdroje sa zdajú byť dosť spoľahlivé.”

dnes 20:45

Piloti Ferrari dorazili na okruh takto štýlovo.

dnes 20:44

Adrian Newey dostal v garáži Red Bullu “standing ovation”. Toto bude pravdepodobne jeho posledný víkend na boxovom múre tímu.

dnes 20:42

Piloti Ferrari, McLarenu, Aston Martinu a Sauberu nasadia v Miami nové pohonné jednotky. Keďže neprekročili povolený počet, nedostanú žiadne tresty.

dnes 20:40

Šéf McLarenu Zak Brown nemá o svojho dobrého priateľa Adriana Neweyho záujem. “Naším plánom je pokračovať v tom, čo robíme. Som spokojný s tým, čo robí Andrea Stella a tím na ceste za titulom.” Brown zároveň priznal, že Oscar Piastri bude mať tento víkend na aute len časť noviniek.

dnes 20:37

Výpočet vylepšení McLarenu v Miami je vskutku neuveriteľný. Tím priviezol až deväť nových položiek. Viac noviniek má z top tímov aj Mercedes a Aston Martin.

dnes 15:37

Sergio Pérez pre mexické médiá: “Adrian patril k najbližším ľuďom, akých som v Red Bulle mal. Podľa mňa skončí vo Ferrari.”

dnes 15:34

Taliansky reportér Piergiuseppe Donadoni: “Sainz neodpovedal Audi, pretože je tu konkrétny záujem od Red Bullu. Horner to považuje za dobrú alternatívu, najmä pre prípad odchodu Verstappena. Prvým konečným termínom je Veľká cena Monaka.”

dnes 15:27

Lando Norris a tržná rana na jeho nose, ktorú si priniesol z večierka v Amsterdame. Pred novinármi v Miami celú situáciu zľahčoval. Vraj sa poranil na kúsku rozbitého skla.

dnes 15:24

Občas máme pocit, že Frédéric Vasseur po príchode do Ferrari trchu zvážnel, ale potom urobí niečo také.

dnes 00:00

Organizátorov v Miami príliš neteší, že symbolom ich podujatia sa stal falošný prístav. Nebojte sa, aj v tomto roku “kotvia” jachty na namaľovanej vode, takže možno najväčší bizár celej F1 je na svojom mieste.

včera 23:57

Pánom vo Ferrari modrá vskutku pristane. Podľa všeobecného názoru to už príliš neplatí o ich aute.

Ďalšie rýchle správy