logo F1online.skF1online.sk

Leclercov odkaz fanúšikom: Rešpektujte moje súkromie a zdržte sa návštev môjho bydliska

Charles Leclerc
© Scuderia Ferrari Press Office
Petra Polubňáková
Petra Polubňáková11. 4. 2023

Sláva má aj tienisté stránky a svoje o tom vedia aj samotní piloti Formuly 1. Strata súkromia, prehnaný záujem médií či fanúšikovia číhajúci na každom kroku, to sú aspekty, ktorým musia deň čo deň čeliť. Na zmienené skutočnosti najnovšie upozornil pilot Ferrari Charles Leclerc.

Milióny na účte a obdiv športovej verejnosti. Popularita jazdca Formuly 1 má však aj svoju odvrátenú stranu, o ktorej Leclerc v nedeľu prehovoril prostredníctvom Instagramu. Po tom, čo pred časom unikla na verejnosť jeho adresa v Monaku, sa totiž pretekárovi začali pri byte zhromažďovať ľudia, ktorí sa s ním chceli odfotiť a dokonca mu vyzváňali na zvonček.

Vicemajster sveta počas veľkonočných sviatkov očividne stratil trpezlivosť a verejne poprosil fanúšikov, aby s tým prestali. „Za niekoľko posledných mesiacov sa adresa môjho bydliska nejakým spôsobom stala verejnou, čo viedlo k tomu, že sa ľudia zhromažďovali pod mojím bytom, zvonili na zvonček a žiadali o fotografie a autogramy.“

„Hoci som vám vždy rád k dispozícii a naozaj si vážim vašu podporu, prosím, rešpektujte moje súkromie a zdržte sa návštev môjho bydliska. Keď ma uvidíte na ulici alebo na trati, určite sa u každého pristavím, ale ak navštívite môj domov, dole neprídem. Vaša podpora, tá osobná, ako aj tá na sociálnych sieťach, pre mňa znamená všetko, ale existuje hranica, ktorá by sa nemala prekročiť,“ napísal Leclerc.

Už to bude takmer rok, čo Monačan čelil v talianskom prímorskom letovisku Viareggio v Toskánsku inej nepríjemnej udalosti. Pilota Ferrari vtedy na ulici oslovili dvaja ľudia v motocyklových prilbách, ktorí ho požiadali o selfie, a popri tom mu sňali zo zápästia luxusné hodinky v hodnote 300 000 eur.

Akurát pred pár dňami nastal v danom prípade posun. Talianska polícia totiž v súvislosti s touto lúpežou zatkla troch mužov a jednu ženu. Pri domových prehliadkach našli u podozrivých dvoje cenné hodinky, ktorých pôvod sa bude ďalej vyšetrovať.

Súvisiace články

Diskusia