logo F1online.skF1online.sk

Nemám potrebu ukazovať svetu svoj súkromný život, hovorí Verstappen

Max Verstappen a Kelly Piquetová
© Getty Images/Red Bull Content Pool
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík10. 1. 2023

Max Verstappen je jednou z najpopulárnejších a najsledovanejších osobností vo svete Formuly 1. Holandský pretekár však zároveň nepatrí k tým najzdieľnejším ľuďom. Niektoré celebrity sa ukazovaním svojho súkromia živia, ale to rozhodne nie je a vraj ani nebude Maxov prípad.

Niečo málo zo svojho života nám síce čas od času ukáže prostredníctvom sociálnych sietí, ale z veľkej časti sa musíme spoliehať na bulvárne médiá, ktoré Max vďaka svojmu životnému príbehu priťahuje. Sám Max sa však o svoje súkromie so svetom príliš nedelí.

„Skrátka nemám potrebu ukazovať svetu svoj súkromný život a aj Kelly to už nerobí v takej miere ako kedysi,“ povedal Verstappen pre holandské noviny De Limburger, na ktoré odkazuje portál F1i.com.

„Nemyslím si pritom, že toho budem pridávať viac po skončení môjho pôsobenia vo Formule 1. Proste to nemám rád,“ dodal.

Beztak toho však o jeho súkromnom živote vieme pomerne dosť, a to hlavne preto, že udalosti z jeho života boli priam magnetom pre bulvárnu tlač. Rozchod jeho rodičov bol viac ako búrlivý a Max momentálne chodí s Kelly Piquetovou, ktorej otec (oficiálne) splodil sedem detí so štyrmi ženami a ona sama už má dieťa s bývalým pilotom Red Bullu Daniilom Kvjatom.

„Niektorí ľudia skrátka nemajú čo robiť, ale ja som dosť zaneprázdnený ďalšími povinnosťami. Možno trávim veľa času na telefóne, ale to skôr kvôli môjmu tímu, s ktorým jazdíme na simulátoroch. Aj to mi mimochodom zaberá veľa času, pretože to je moja veľká vášeň. Je to skvelá zábava a skvelá práca,“ povedal Max.

Súvisiace články

Diskusia