logo F1online.sk

McLaren bude v Singapure a Japonsku jazdiť so špeciálnym lakovaním

McLaren OKX
© McLaren
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík27. 9. 2022

Ďalšia edícia do zbierky „špeciálne lakovania“. Tie sú vo Formule 1 stále populárnejšie a v tejto sezóne sme ich videli hneď niekoľko. Naposledy sa Ferrari na domácom podujatí objavilo v upravenej schéme so žltými prvkami. Na podujatiach v Singapure a Japonsku bude nasledovať McLaren.

Ten bude na týchto dvoch podujatiach propagovať jedného zo svojich sponzorov – spoločnosť OKX, ktorá sa zaoberá obchodovaním s kryptomenami.

Lakovanie nesie označenie „Mód budúcnosť“ a nie je spojený s oslavou žiadneho veľkého jubilea. Označuje skrátka dlhodobú spoločnú budúcnosť oboch spoločností. Inými slovami, McLaren promuje jedného zo svojich najexkluzívnejších partnerov na podujatiach, ktoré sú mu geograficky najbližšie, keďže OKX je pôvodne čínska spoločnosť, ktorá aktuálne sídli na ostrovoch Seychely.

Súčasťou nového lakovania je veľké logo OKX, ružové prvky a „kyberpunk inšpirovaný ilustráciami motora“.

Obaja jazdci sa tiež odejú do špeciálnych kombinéz. Rovnako tak bude od 11. októbra prostredníctvom oficiálneho obchodu tímu na predaj limitovaná edícia tričiek.

„Sme nadšení, že naše spoločné partnerstvo s OKX môžeme osláviť týmto odvážnym a živým lakovaním. Spoločnosti McLaren a OKX spája, že neustále napredujú a snažia sa posúvať hranice. Kampaň Mód budúcnosť je príležitosťou na spoločné presadenie týchto hodnôt na globálnej scéne,“ povedal šéf McLarenu Zak Brown.

„Je fantastické, že sa môžeme vrátiť na podujatia do Singapuru a Japonska. Tamojšie skvelé okruhy nám poskytnú vhodné kulisy na oslavu našej spoločnej vízie,“ dodal Brown.