logo F1online.sk

Sergio Pérez sa manželke ospravedlnil za bujarú párty v Monaku

Sergio Pérez
© Getty Images/Red Bull Content Pool
Milan Kubala
Milan Kubala6. 6. 2022

Podpis novej zmluvy a víťazstvo v Monaku Sergio Pérez poriadne oslávil. Súdiac podľa fotiek a videí z jeho párty azda až príliš. Mexičan sa za všetko ospravedlňuje, najmä svojej žene Carole Martínezovej.

Pilot Red Bullu sa v nedeľu večer maximálne odviazal. Problémom by ani nebolo to, že z divokej párty začali na verejnosť presakovať fotografie a videá spoločensky unaveného Péreza, ako fakt, že na titulky mexických periodík sa dostali fotky jeho a niekoľkých žien, medzi ktorými rozhodne chýbala jeho manželka Carola Martínez. Jednou z top tém v miestnej tlači sa tak stal možný rozchod.

Sergio Pérez sa v piatok rozhodol zareagovať vyhlásením na Instagrame. “Videl som videá, ktoré v súvislosti so mnou začali kolovať a beriem za všetko plnú zodpovednosť. Bola to zlá oslava, na ktorej som sa nedokázal kontrolovať. Bola to len zlá párty, nič viac.”

Víťaz VC Monaka sa len nedávno stal trojnásobným otcom. Carola mu pred pretekmi v Barcelone porodila syna Emilia, ktorý má dvoch starších súrodencov, brata Sergia juniora a sestru Carlotu. Fotografie Sergia Péreza, ako si na oslave užíva s inými ženami, ju určite zranili, no rodina vraj stále drží spolu.

“Ľudia, ktorí sú mi blízki a poznajú moje hodnoty, vedia, aký som človek,” pokračoval Pérez. “Tým, ktorí sa ma na to pýtajú, odkazujem, že sme jednotnejší ako kedykoľvek predtým: ja a moja manželka. A vy, ktorí sa nás snažíte zraniť, želám vám to najlepšie.”

“Ďakujem vám všetkým za vašu lásku a ospravedlňujem sa tým, ktorí ma milujú, pretože tieto videá ma absolútne nereprezentujú. O tejto téme sa už nebudeme baviť, pretože pri nej len zabúdame na skvelé chvíle, ktoré ako rodina prežívame. Ďakujem,” doložil pilot Red Bullu.