logo F1online.skF1online.sk

Wolff ľutuje mediálne prestrelky s Hornerom: Nemal som nič také povedať

Toto Wolff a Christian Horner
© Red Bull Content Pool
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík29. 1. 2022

Často sme o tom hovorili, sezóna 2021 mala skrátka všetko, súboje na trati, zákulisné boje i mediálne prestrelky. O veľkú „mediálnu šou“ sa nám starali najmä Christian Horner a Toto Wolff, ktorí niekedy volili nie práve džentlmenský slovník.

Či to bolo správne alebo nie, sezóne 2021 to ešte dodalo nejakú tú „šťavu“ navyše. Avšak s odstupom času si šéf Mercedesu uvedomil, že to mal urobiť inak a slová na adresu svojho soka oľutoval.

„Naozaj to ľutujem,“ povedal Wolff pre holandský Formula 1 Magazine, na ktorý odkazuje portál RacingNews365.com. „Vždy sa snažím zostať profesionálny a pristupovať k veciam profesionálne. Je pravda, že v istom bode to medzi nami začalo byť osobné.“

„Povedal mi, že mám držať jazyk za zubami (počas kauzy flexibilných krídel, pozn. red.), ja som na to reagoval slovami, že je tárajko, ktorý chce byť pred kamerami. Nemal som nič také povedať,“ ľutuje s odstupom času Wolff.

„Je to profesionálny vzťah medzi dvoma ľuďmi a viete, že aj váš najhorší nepriateľ má svojho najlepšieho priateľa. Musíte toho človeka rešpektovať, aj keď spolu tvrdo bojujete v profesionálnom prostredí,“ dodáva rodák z Viedne.

A čo vlastne viedlo Tota k takejto sebareflexii? Nuž, podľa vlastných slov to bola jeho manželka Susie, ktorá ho vraj pekne plesla po zápästí. „Povedala mi to veľmi jasne,“ spomína Wolff.

„Povedala: ‚Prečo s ním hovoríš takto? Snažíš sa predsa vyhrať, tak to rešpektuj. Aj keď sa niekto rozhodne na to ísť takto, ty to robiť nemusíš‘. Tomu sa hovorí ženská spoločenská inteligencia,“ hovorí Wolff, ktorý so smiechom dodáva, že mužom takáto inteligencia občas chýba. „Niekedy máme príliš veľa hormónov,“ dodal.

Súvisiace články

Diskusia